Serinhisar:
banner175
Polisten Serinhisar'a Zenginleştirilmiş kütüphane
Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı ÇOGEP kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde 81 ilde yürürlüğe giren Z Kütüphane projesi ile Serinhisar’daki Ahmet Kabukçu  Z kütüphanesi’nin açılışı yapıldı.
 
Atatürk Ortaokulu’na kurulan kütüphanenin açılışında konuşan Vali Hasan Karahan, “Memleketi için canını feda eden şehidimizin adını ebediyen yaşatmak adına gerçekleştirilen böylesine anlamlı bir projede yeralmaktan ve açılışını gerçekleştirmekten ben de mutluluk duyuyorum. Gençlerimiz inanıyorum ki çok okuyup kendilerini geliştirecekler. Savaşın sadece silahla değil; bilimle, kültürle, ekonomiyle ve sanatla olduğunuda unutmadan şehitlerimize layık olmak için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Amacımız tüm okullarımıza bu kütüphaneleri kazandırarak gençlerimizin gelişimine katkı sunmak” dedi.
 
Törene; Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkan V. Ali Değirmenci, Serinhisar Kaymakamı Hakan Alkan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Süleyman Erdoğan, veliler ve öğrenciler katıldı.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Serinhisar’da otomobille hafif ticari araç...
Serinhisar ilçesinde, hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 17 yaşındaki Hilal öldü, 3 kişi...

Haberi Oku