Serinhisar:
banner175
Serinhisar yolunda 5 araçlı zincirleme kaza
Serinhisar yolunda 5 Ağustos’ta 32 aracın karıştığı zincirleme kazanın izleri silinmeden dün bastıran sağanak yağış kazalara neden oldu.
 
Kazalar Serinhisar çıkışınnda meydana geldi. Otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonrası kaza kazayı getirdi. Otomobil çarpışmanın etkisiyle takla atarak şarampole yuvarlandı.
 
Kaza yapan iki araca çarpmamak için fren sıkan ve direksiyonu kıran TIR, orta refüje çıkarak durdu ama çekici kısmı dorseye çarptı.
 
Tüm bunlar yaşanırken 50 metre ilerideki kavşakta kaza sebebiyle dikkati dağılan kapalı kasa ticari araç ile yolcu otobüsü birbiri ile çarpıştı.
 
Kazalarda 3 kişi yaralandı.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
hada2009 7 yıl önce

devlet yetkilileri bu ardı ardı olan kazalardan bi haberler mi acaba,aynı yerde hep kaza oluyor ve sebebleri aratırılmıyor,olan mala cana oluyor..acil yolla ilgili inceleme yapılsın

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Serinhisar’da otomobille hafif ticari araç...
Serinhisar ilçesinde, hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 17 yaşındaki Hilal öldü, 3 kişi...

Haberi Oku