Serinhisar:
banner175
Serinhisar yolunda korku filmi gibi zincirleme kaza: Bilanço çok ağır
TIR DEVRİLDİ 8 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ
Kaza saat 22.00 sıralarında Denizli – Antalya yolunun Tavas Makası ile Serinhisar arasındaki bölümde meydana geldi. Yağmurun aniden bastırmasıyla trafik felce döndü ve küspe yüklü bir TIR devrildi, dorsesindeki küspeler yollara saçıldı. TIR’ın devrilmesiyle 8 araç birbirine girdi.
 


TIR ŞOFÖRÜ METRELERCE ÖTEDE BULUNDU
Diğer araçların yardıma koştuğu olayda TIR’ın şoförü mahallinde bulunamadı. 15 dakikalık bir aramanın sonucunda kazadan metrelerce ötede bulunan şoför bölgeye gelmiş olan ambulansla hastaneye kaldırıldı.
 


BİR KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
Ancak bu daha başlangıçtı... Kazanın 100 metre yakınında Acıpayam Belediyesi’ne ait midibüs devrildi. Kazada midibüsü kullanan 49 yaşındaki zabıta memuru Erol Değirmenci olay yerinde yaşamını yitirdi.

 

TIR POLİS VE JANDARMAYA DALDI, KAÇTI
Bölgede peşpeşe yaşanan kazalar nedeniyle bölgeye çok saşıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Bu bölgede görev alan polis ve jandarma arabalarının bulunduğu alana yağmurda kayan TIR daldı. Bir polis memuru ve jandarma yaralandı. TIR, durmak yerine kaçmaya çalışınca ortalık tam anlamıyla savaş alanına döndü. TIR şoförü çok kaçamadan yakalandı.
 


ÇOK AĞIR BİLANÇO
Bir kazanın neden olduğu kargaşa ile yaşanan toplam üç ayrı kazaya toplam 32 araç karıştı. Kazada 6’sı ağır 16 kişi de yaralandı. Zabıta Memuru Erol Değirmenci’nin ölümü Acıpayam’ı yasa boğdu.

 



 Fotoğraflar: Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu / Facebook 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Serinhisar’da otomobille hafif ticari araç...
Serinhisar ilçesinde, hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 17 yaşındaki Hilal öldü, 3 kişi...

Haberi Oku