Serinhisar:
banner175
Serinhisar'a 112 istasyonu ve sıfır ambulans sözü
Serinhisar Mehmet Atik 112 Acil Sağlık İstasyonu’nun açılış törenine Milletvekili Şahin Tin’in yanı sıra Denizli Valisi Hasan Karahan ile birlikte kamu kurumlarının yöneticileri ve vatandaşlar da katıldı.
 
“Her şeyin başı sağlık” diyen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, törendeki konuşmasında, AK Parti iktidarlarının sağlık alanında önemli yatırımlar yaptıklarını, hayırseverlerin de destekleri sayesinde sağlık sektöründe devrim niteliğinde bir değişim yaşandığını ifade etti. Milletvekili Şahin Tin, hayırsever Mehmet Atik ve Acil Sağlık İstasyonu’nun kısa sürede hizmete alınmasında emekleri için İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk’e teşekkür etti.
 
SIFIR AMBULANS MÜJDESİ!
 
Milletvekili Şahin Tin, açılışta bir de müjde verdi. Sağlık Bakanlığı ile yaptıkları görüşmeler sonucunda bir tane “sıfır ambulans” sözü aldıklarını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Hayırseverimizin ilçemize kazandırdığı acil sağlık istasyonumuza biz de katkı sağlamak istedik. Bakanlığımızdan söz aldık. İl Sağlık Müdürümüz Sayın Berna Öztürk de konunun takipçisi olacak. En kısa sürede ambulansımız burada siz kıymetli hemşehrilerimize hizmet vermeye başlayacak. Bunun da müjdesini burada sizlere vermekten dolayı sevinçli ve gururluyum” dedi.
 
“SERİNHİSARLI HEMŞEHRİLERİM İSTEDİ, BİZ YAPTIK!”
 
Serinhisar’ın il başkanlığı döneminden bu yana AK Parti iktidarları döneminde yoğun bir şekilde hizmet aldığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Serinhisar bugün kamu yatırımları açısından önde gelen ilçelerimiz arasındadır. Bakın kaymakamlık binamızı hizmete açtık. Belediyemize güzel bir hizmet binası kazandırdık. İlçemize üniversite binası inşa ediyoruz. Çok kısa sürede tamamlanacak ve eğitime başlayacak. Bu ilçemizin ekonomisine de, sosyal hayatına da katkı sağlayacak. Büyükşehir Belediyemiz altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Parklar yapılıyor, ilçemize sosyal mekânlar kazandırılıyor. PTT binamızı yaptık. İlçemize yakışan bir emniyet binası yaptık. Biz çalışıyoruz. Bunun meyvelerini herkes görüyor. Sayın Vali’miz de ilçemize kazandırılacak spor salonu için alakasını esirgemiyor, konuyu yakından takip ediyor. Buradan kendisine de teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca Büyükşehir Belediyemiz tarafından yüzme havuzu yapılacak. İlçe futbol sahamızı modernize ettik. Serinhisarlı hemşehrilerim ne istediyse şu ana kadar yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Çünkü Serinhisar bunu hak ediyor” dedi.
 
Konuşmaların ardından acil sağlık istasyonunun açılışı yapıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Serinhisar’da otomobille hafif ticari araç...
Serinhisar ilçesinde, hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 17 yaşındaki Hilal öldü, 3 kişi...

Haberi Oku