Serinhisar:
banner175
Serinhisar'da motosikletle otomobil çarpıştı; 24 yaşındaki genç kurtarılamadı
Saat 17.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında çarpışmanın etkisiyle otomobil yan yatarak durabildi. Motosiklet ve motosiklet sürücüsü ise farklı taraflara savruldu.
 
Çarpışmanın etkisiyle 24 yaşındaki Nuri Kaaraatlı yere düştü ve bir daha ayağa kalkamadı ağır yaralandı. Otomobil sürücüsü ise yaralandı. Kazaya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.
 
Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk olarak ağır yaralanan Karaatlı’ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Daha sonra otomobil sürücüsüne ilk müdahale yapıldı ve tedbir amaçlı hastaneye kaldırdı.
 
Fakat motosiklet sürücüsü Nuri Karaatlı hastane de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsünün ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.



banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Serinhisar’da otomobille hafif ticari araç...
Serinhisar ilçesinde, hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 17 yaşındaki Hilal öldü, 3 kişi...

Haberi Oku