Serinhisar:
banner175
Serinhisar'dan yüklenip kayıplara karışan 182 bin liralık kuruyemiş bulundu
Serinhisar Küçük Sanayi Sitesinde işletmesi bulunan Hasan Genç’e ait işyerinden iki hafta önce bir İstanbul firmasına gönderilmek üzere yüklendikten sonra ortadan kaybedilen bir tır dolusu kuruyemiş araç şoförü ile birlikte yakalandı.
 
İSTANBUL’A DİYE GİTTİ, KAYBOLDU
Serinhisar’da faaliyet gösteren Genç Kuruyemiş firması, piyasa değeri 185 bin TL olan yaklaşık 22 tonluk ürünü aldığı sipariş üzerine 41 F 3817 plaklı araçla İstanbul’a göndermiş, fakat kuruyemişler, şoför ve kamyonla birlikte kayıplara karışmıştı.
 
POLİSTEN ADIM ADIM TAKİP
Piyasa değeri yaklaşık 185 bin TL olan ve alıcı firmanın malın ellerine ulaşmadığı bilgisini vermesinin ardından çalındığı tespit edilen bir tır dolusu kuruyemiş tüm yurt genelinde aranmaya başlandı.
Konuyla ilgili sevindirici gelişme önceki gün yaşandı. Emniyet birimlerinin ısrarlı ve detaylı takibi sonucu malların Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde olduğu tespit edildi.
 
KURUYEMİŞLERİ EVE SAKLAMIŞLAR
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ile Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün birlikte düzenledikleri çalışma semeresini gösterdi. Şoförün ibraz ettiği Erhan Kabadayı adına düzenlenmiş olan kimliğin ve kullandığı aracın plakasının sahte olduğu öğrenilirken, şoförle birlikte kuruyemişleri evinin deposunda saklayan şahıs da yakalandı.
 
TUTUKLANDILAR
Zanlının daha önce çalıntı mal almak ve satmak suçundan sabıkası bulunduğu öğrenildi.
Emniyette sorguları tamamlanan şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.
 
MALLAR SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ
Serinhisar’ın Sesi Gazetesi’ne konuşan ve çalınan malların eksiksiz olarak kendine teslim edildiğini söyleyen işadamı Hasan Genç, “Serinhisar’dan başlayan ve tüm yurt geneli Emniyetine taşınan bu olay Kocaeli’nde son buldu.Emniyet güçlerine teşekkür ederim” dedi.
(Kaynak : Serinhisar’ın Sesi Gazetesi)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Serinhisar’da otomobille hafif ticari araç...
Serinhisar ilçesinde, hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 17 yaşındaki Hilal öldü, 3 kişi...

Haberi Oku