Serinhisar:
banner175
Serinhisar'ı sel vurdu
Denizli’de bugün beklenen yağış Serinhisar’ı vurdu. Akşam saatlerinde bir anda bastıran yağış ilçede hayatını felç etti. Yaklaşık bir saat süren yağış önce hafif serpinti ile başladı. Ardından bir anda hızlanan yağış aniden doluya döndü. İlçeyi yaz ayında kışı yaşatan dolu yağışı sokakları beyaza bürüdü. Meyve ağaçlarının büyük zarar gördüğü dolu yağışı sonrası sokaklar kar yağmış gibi bembeyaz bir örtüyle kaplandı.
 
 
ÇAMUR DERYASI
İlçede dolu sonrası devam eden sağanak yağmur da sokakları deniz yaptı. oluşan sel o kadar kuvvetli idi ki vatandaşlardan birisi aracı selde kaymasın diye aracını zincir ile elektrik direğine bağladı. Pek çok noktada su baskınlarına neden olan sel sonrası ilçe sokakları adeta harabeye döndü.
 
 
ANTALYA YOLU KAPANDI
Antalya karayolunu kaplayan yağış sonrası bir sürü noktada su baskınları yaşandı. İlçede yaşanan yoğun yağış sonrası Antalya karayolunun Serinhisar girişindeki kısmında toprak kaydı. Kayma sonucu yol trafiğe kapandı. Yolda kalan vatandaşlar ilçeye yürüyerek gitti.















banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Serinhisar’da otomobille hafif ticari araç...
Serinhisar ilçesinde, hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 17 yaşındaki Hilal öldü, 3 kişi...

Haberi Oku