Siyaset:
banner175
Acıpayam AK Parti'den Başkan Zolan'a ziyaret
AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Nurhayat Şanlı, ilçe kongresinin ardından yeni yönetimi ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Yeni yönetimini Başkan Zolan’a tanıtan Şanlı, "Yönetim kurulumuzla beraber sizleri ziyaret etmek istedik. Bundan önce olduğu gibi yine tüm teşkilatımızla beraber Acıpayam ve Denizlimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Kongrelerin öneminden bahseden Başkan Zolan, ”Yeniden güven tazelemek önemli. Allah’ım yolunuzu açık etsin. Ülkemiz için şehrimiz için gece gündüz çalışmamız gerekiyor. Acıpayam’da sizler varsınız. Acıpayam sizlere emanet" dedi.
 
Acıpayam'a yatırımlar artarak devam edecek
 
AK Parti Acıpayam İlçe Teşkilatı'nın her gün bir yerde ve etkinlikte olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, "Acıpayam, siyasi çalışmaların içerisinde oldukça hareketli bir ilçemiz. Büyükşehir Belediyesi olarak Acıpayam ilçemize birçok yatırımımız var ve inşallah bu yatırımlar artarak devam edecek. Birlikte güzel işler yapmayı Allah’ım nasip etsin. Tekrar göreviniz hayırlı olsun” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku