Siyaset:
banner175
AK Parti Acıpayam'dan Başkan Zolan'a ziyaret
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam AK Parti İlçe Başkanlığı görevine atanan Nurhayat Şanlı ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Acıpayam AK Parti İlçe Başkanı Nurhayat Şanlı ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dileyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Yeni göreviniz hayırlı olsun. Acıpayam ilçemiz güzelliği ve hızlı gelişimiyle Denizlimize örnektir. İlçemiz yeni bir ilke daha imza atarak Denizli’deki ilk kadın AK Parti ilçe başkanına sahip oldu. Yolunuz açık olsun. Allah mahcup etmesin” dedi. Başkan Zolan, “Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız çok işler var. Bu atama yeni bir enerji olacaktır. Acıpayam’da daha güzel hizmetler yapılması için gayret göstereceksiniz. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerin yanında nerede ne yapılması gerekiyorsa, vatandaşımızın isteği ve ihtiyacı doğrultusunda gece gündüz çalışacağız” dedi.
 
“Elimizden gelenin en iyisini yapacağız”
 
Acıpayam AK Parti İlçe Başkanı Nurhayat Şanlı ise, Başkan Zolan’a teşekkür ederek, “Hem yol ve dava arkadaşımız hem de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizden her konuda her türlü desteği alabileceğimizi biliyoruz. Geçmişte yaptığınız hizmetler bunun garantisidir. Güzel dilekleriniz için Allah razı olsun. Biz de Acıpayam için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku