Siyaset:
banner175
Ak Parti, Çivril ve Tavas'ta kongre yaptı
AK Parti Çivril 6. Olağan kongresi bugün Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın katılımıyla gerçekleşti.
 
AK Parti Çivril 6. Olağan kongresi yapıldı. Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonunda yapılan kongreye AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Denizli Milletvekilleri, Şahin Tin, Cahit Özkan, Sema Ramazanoğlu, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.
 
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede milletvekilleri birer konuşma yaptı. Daha sonra konuşan İl Başkanı Necip Filiz, 2019 seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi. Filiz, “Genel Merkezin talimatları doğrultusunda, ilçe kongrelerimize başladık. Bugün itibariyle Çameli, Acıpayam, Honaz, arkasından Kale, dün Serinhisar, Tavas ve bugün de Çivril ve Babadağ ile birlikte inşallah Denizli’de 8 ilçenin kongre sürecini tamamlayacağız” dedi.
 
Yapılan kongrenin ardından mevcut ilçe başkanı Mehmet Celep aday gösterilmezken, kongrede tek aday olan Mehmet Kale ilçe başkanı seçildi.
 
Mehmet Kale yönetiminde oluşan yeni ilçe yönetim kurulu Mehmet Çelikoğlu, Mesut Lengerli, Ahmet Gökçe, Emrah Ceylan, Hasan Murat Bulut, Huriye Ünal,  Erol Eryılmaz, Ahmet Akkoyun, Turgay Bilgin, Ali Akbulut, Yusuf Sakarya, Muhammed Boyracı, Halit Güngör, Mehmet Yalmaz, Nurset Şerbetçi, Gürsoy Ali Karaslan, Ali Argun, Hasan Köse, Eşref Bayram’dan oluştu.
 
 
TAVAS İNAMLIK İLE DEVAM DEDİ
Tavas’ta da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katıldığı kongrede mevcut başkan Hüseyin İnamlık tekrar delegelerin güvenini alarak başkan seçildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku