Siyaset:
banner175
AK Parti Denizli'de hedef, 300 bin üye
Geçen haftalarda kongreleri tamamlanan Tavas, Çivril ve Serinhisar ilçe başkanlıkları AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ile istişarelerde bulundu. Kongresi tamamlanan diğer ilçe teşkilatları; Acıpayam, Babadağ, Çameli, Kale ve Honaz'ın da bu hafta içinde il başkanlığına ziyaret gerçekleştireceği belirtildi.
 
İlk günkü aşkla, büyük bir heyecan ve hırsla yenilenen ilçe teşkilatlarının hemen göreve başladıklarını belirten Filiz, "Mahalle ve sandık görevlilerini yeniden gözden geçirme ve sandıktaki seçmenlerini tek tek ziyaret planlama direktiflerini teşkilatlarımıza ilettik. Yerel yönetim ve STK'lar ile birlik ve beraberlik içinde vatandaşa dokunan özde faaliyetler yapmalarını talimatlarını verdik" dedi.
 
Tekrar ilk günkü heyecanla yollara düşerek, kapı kapı dolaşıp, tek tek vatandaşlarla görüşeceklerini ifade eden Filiz, "Denizli ilimizdeki üye sayımızı 300 bine çıkartmak için, hedef 300 bin üye faaliyetlerimize daha da kapsamlı bir şekilde hız vereceğiz. 2019 yılına kadar bu hedefi tutturmak için yapılacak çalışmaları ilçe teşkilatlarımızla tekrar gözden geçirdik. Daha fazla vatandaşımıza ulaşabilmek için neler yapabiliriz istişare ettik. Önümüzdeki günlerden itibaren her daim yanında olduğumuz vatandaşlarımızın arasında yeni ilçe yönetimimizdeki arkadaşlarımızı daha sık göreceksiniz" diye konuştu. Ramazan ÇETİN / DHA
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku