Siyaset:
banner175
AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör: Geleceği inşa ediyoruz
Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği Teşkilat Akademisi, "Türkiye Yüzyılı" eğitim programına, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Feride Kabadayılar, İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Nazlıer, il ve ilçelerdeki teşkilat mensupları katıldı.
 
Akademinin açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Güngör, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemizin yeni yüzyılının inşasında ortaya koyduğu ortak akıl ve perspektif doğrultusunda kendimize görev edindiğimiz geleceği inşa etme sürecini çok kıymetli buluyoruz. Bu doğrultuda bizler de AK kadrolar olarak değişimi yönetme sürecinde üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getireceğiz. Ülkemiz, yeni yüzyılında yeni destanlar yazmaya devam edecek. AK Parti Denizli Teşkilatı olarak bizler, milletimize hizmet aşkıyla çalışmalarımıza devam edecek ve Türkiye yüzyılında hep birlikle emin adımlarla ilerleyeceğiz. Eğitim programımızın Denizli’mize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
 
Programın hedefinin teşkilat mensuplarının moral ve motivasyonlarını yükseltmek olduğunu belirten Başkan Güngör, “Çok kıymetli eğitimcilerimizin de desteği ile artık 2023 seçimlerine hazırız. Bu program AK Parti'nin teşkilatlarına verdiği önemin göstergesidir. Türkiye yüzyılına damga vuracak bir teşkilatın ve genel başkanın mensupları olarak bu eğitimlerden yeteri kadar yararlanacağız. Gücümüze güç katarak 2023 seçimlerine hazır bir şekilde gireceğiz” dedi.
 
Denizli’de gerçekleşen eğitim programında teşkilat mensuplarının moral ve motivasyonlarını yükselten uzmanlar, yazar Abdurrahman Uzun, TBMM Üyesi 27. Dönem AK Parti Adana Milletvekili ve Ahmet Zenbilci, Doç. Dr. Oğuz Göksu, 26. Dönem AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan eğitim verdi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku