Siyaset:
banner175
Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Grup Başkanvekili oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki toplantıda AK Parti Grup Başkanlığı ve grup başkanvekillikleri için seçim yapıldı.
 
AK Parti TBMM Grup Başkanlığına Ankara Milletvekili Naci Bostancı’nın seçildiği toplantıda AK Parti grup başkanvekilliklerine ise Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Tokat Milletvekili Özlem Zengin ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu getirildi.
 
Ak Parti'nin en üst karar organı Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nda (MKYK) görev alan Cahit Özkan, Ak Parti Grup Başkanvekilliği görevini de üstlenecek. Özkan, Sosyal medya hesabından, “Bugün itibari ile parti grubumuz tarafından Grup Başkanvekilliğiyle görevlendirildik. Bizleri bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımıza ve parti grubumuza teşekkür ediyorum. AK Partimizin her biriminde görev almak bizim için onur ve gurur kaynağı olmuştur” açıklamasında buludu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku