Siyaset:
banner175
AK PARTİ İL BAŞKANI GÜNGÖR: DENİZLİ'DEN 4 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ
AK Parti Denizli İl İstişare Kurulu toplantısı İl Başkanı Yücel Güngör başkanlığında parti binasında yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Partili ilçe belediye başkanları ile Ak Parti ilçe başkanlarının katıldığı toplantının gündemi 147 Mayıs’taki seçimlerdi.
 
Toplantıda konuşan İl Başkanı Yücel Güngör şunları söyledi:
“2023 seçimlerine hazırlıklarımızı değerlendirmek ve milletin partisi olan AK Parti’mizi Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında yeniden birinci parti yapmak ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanı seçmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.
AK Parti’miz milletin gönlünde yer edinmiş, milletin derdini çözen partidir. 19 ilçemizde güçlü bir zafer elde etmek için var gücümüzle daha fazla gayret gösterelim. Bizler sadece seçim dönemi harekete geçen partiler gibi olmadık. Her zaman milletimizin hizmetkarı olduk. Ben inanıyorum ki milletimiz 14 Mayıs günü kararıyla iradesini gösterecek ve birinci parti AK Parti, 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır diyecektir.
 
“Denizli’den en az 4 Milletvekili çıkaracağız”
Bizler bugün ciddi bir mücadelenin içerisindeyiz. Cumhur İttifakı olarak daha güçlü bir Türkiye için bir aradayız. Bu bilinçle birçok başarıya ulaşacağımıza olan güvenimiz tamdır.
Denizlili hemşehrilerimizin de destekleriyle inşallah şehrimizden en az 4 Milletvekili AK Parti listelerinden seçilecektir ve Cumhur İttifakı olarak da meclisteki çoğunluğumuzu da ciddi bir farkla sağlayacağız.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku