Siyaset:
banner175
Ak Parti Milletvekili Tin: Zeybekci gururumuzdur
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin son Ekonomi Bakanı olarak görevini tamamlayan Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığı, milletvekilliği ve bakanlık döneminin başarılarla dolu olduğunu söyledi.
 
Nihat Zeybekci’nin Denizli için bir şans olduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin, “Sayın Zeybekci, vizyonu olan, hedefler koyan ve bu hedeflere ulaşma konusunda iyi bir planlama ve ekibini yönetme kabiliyetine sahip, lider bir karakter. Zaten Denizli’ye ve ülkemize hizmet ettiği bu süreçte de bunu kanıtladı. Belediye Başkanlığı döneminde kentin çehresini değiştirdi. Devrim niteliğindeki projelerin hayata geçirilmesinde, kentin ve kamuoyunun desteğini almayı başardı. Kendisinden sonraki dönem için de yaptığı planlamalarla Denizli’nin önünü açtı. Milletvekilliği ve bakanlığı döneminde de Denizli’mize ve ülkemize önemli hizmetlerde bulundu. Denizli Ege’nin vizyon kenti oldu. Denizli siyasetin lider kentleri arasında yer aldı. İhracatımız Sayın Zeybekci döneminde rekor üstüne rekorlar kırdı. Kendisi başarılarıyla, Denizli’mizin ve davamızın yüzünü ağarttı” dedi.
 
“DURMAK YOK YOLA DEVAM”
 
AK Parti’nin 16 yıllık hizmet destanında Nihat Zeybekci’nin önemli görevlerde bulunduğunu ve aktif rol üstlendiğini söyleyen Milletvekili Şahin Tin, “Sayın Bakanımız, enerjisinin ve tecrübesinin zirvesindedir. Davamızın, Denizli’mizin ve ülkemizin kendisine ihtiyacı vardır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğine inancım tamdır. ‘Durmak Yok Yola Devam’  diyoruz. Emekleri, hizmetleri ve destekleri için kendisine teşekkür ediyor, kendisiyle birlikte daha nice hizmet destanları yazmaya devam edeceğimizi ifade ediyorum. Bu vesileyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan yeni yönetim sistemimizin ilk kabinesine de başarılar diliyorum.” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku