Siyaset:
banner175
Ak Parti Milletvekili Tin'den ‘ittifaka sahip çıkın' çağrısı
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, seçim çalışmaları kapsamında Baklan ilçe merkezi ile Boğaziçi, İcikli, Konak, Hadim, Kavaklar, Beyelli ve Çataloba mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. İlçe merkezinde esnafı da ziyaret eden Milletvekili Şahin Tin, iktidarın hizmetlerini, projelerini anlatıp destek istedi. AK Parti Milletvekili Şahin Tin, gittiği yerlerde sevgi ve ilgiyle karşılandı.
 
“BAKLAN OVASI’NIN BEREKETİ AK PARTİ’YLE KATLANDI”
 
Baklan Ovası’nın bereketinin AK Parti iktidarının destekleriyle katlandığını belirten Şahin Tin, “Hadim, Kavaklar, Gelinören, Süller, Kocaköy ve ilçe merkezinde yaptığımız arazi toplulaştırma çalışmaları sayesinde, artık emek kurtarmaz derecede küçülen tarım arazileri, tekrar verimli hale getirildi. Boğaziçi Barajı da yine tarımı daha da bereketlendirmek için yaptığımız yatırımlardandır” dedi.
 
“İMKÂNLAR BAKLAN İÇİN SEFERBER EDİLDİ”
 
Hem genel bütçe imkânları, hem de Büyükşehir ve Baklan Belediyesi aracılığıyla Baklan’a önemli hizmetler yapıldığını belirten AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “İlçe merkezinden geçen dere ıslah edildi, ters bent yapımları ile afetlerin önüne geçildi. Menderes dere yatağı temizlendi. TOKİ’nin 128 dairelik ilk etap konutları ile vatandaşlarımızın ev sahibi olma hayalleri gerçeğe dönüşüyor. İlçe merkezinde yaşlı bakım merkezi ve huzurevi yapımında sona gelindi. Tarihi Boğaziçi Camii ile Hüsamettin Gazi Türbesi restore edilerek, gelecek nesillere miras olarak taşınması sağlandı. İlçe merkezine kültür merkezi, Kur’an kursu, itfaiye hizmet binası inşa edildi. Merkez, Beyelli, Çataloba mahallelerine kilit parke taşı döşendi. Merkez, Beyelli, Çataloba, Dağal, Kavaklar, Boğaziçi Konak mahallelerine 1. ve 2. Kat asfalt kaplama yapıldı. Yol kumlama ve tamirat işleri düzenli olarak sürdürülüyor. İlçe merkezine sıcak asfalt yapıldı. İlçenin altyapısına milyonluk yatırımlar gerçekleştirildi. Merkez, Boğaziçi, Çataloba, Dağal, Gökpınar, Kavaklar, Kirazlı ve Konak’ta içme suyu hattı yenilendi, kanalizasyon hattı inşa edildi. Yağmur suyu hatları yapıldı, içme suyu sondajları gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyemizin dışında Baklan Belediyemiz de, önemli hizmetlere imza attı. İlçe giriş-çıkışları ve meydanlar yapılan düzenlemelerde Baklan’a yakışır hale getirildi. İlçenin ihtiyacı olan kültür merkezi, lojman, akaryakıt istasyonu, sosyal tesislerin bakım ve onarımı gibi öncelikler tamamlandı. Kekliktaşı’na mesirelik yapıldı. Metruk yapılar temizlendi. Hadim ve Beyelli’de gölet çukurları doldurularak, yeşil alanlar kazanıldı” dedi.
 
“CUMHUR İTTİFAKI SİZİN İTTİFAKINIZ”
 
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, iftar yemeğinde de ilçe halkıyla buluştu. İftara, Cumhur İttifakı’nın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı, Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ile İl Başkanı Cafer Birtürk ve beraberinde MHP Milletvekili adayları da katıldı. Burada halka hitap eden Milletvekili Şahin Tin, vatandaşlardan Cumhur İttifakı’na sahip çıkmalarını istedi.
 
“CUMHUR İTTİFAKI MİLLİ VE VATANSEVER DUYGUNUN ÜRÜNÜDÜR”
 
Milletvekili Şahin Tin, “Bizler Cumhur İttifakı’nı bu ülkenin geleceğini karartmak isteyenlere, emperyalist güçlere karşı kurduk. Vatan evlatlarını yönetimden uzaklaştırıp, ülkemiz üzerinde, coğrafyamız üzerinde ameliyat yapmak isteyenlere karşı kurduk. Cumhur İttifakı, her türlü istikbal kaygısı ve hırstan uzak, tamamen milli ve vatansever duyguların ürünüdür. Devletin bekası için vatan evlatlarının aynı çatı altında kenetlendiği, düşmana karşı çelik bir duvar ördüğü yapının adıdır Cumhur İttifakı. Özellikle halkımızdan sandığa giderken, zihinlerinde şöyle bir muhasebe yapmalarını rica ediyoruz. Dış güçler, emperyalistler ‘Cumhur İttifakı’nı neden istemiyor?’ diye kendilerine sorsunlar. Verecekleri cevap, doğru tercihi yapmalarını sağlayacaktır. Vatandaşlarımızdan Cumhur’un gerçek temsilcisi olan Cumhur İttifakı’na sahip çıkmalarını istiyor, milletin adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerini bekliyoruz. Milletimizin en doğru kararı vereceğine yürekten inanıyorum. Çünkü bu aziz millet böylesine önemli dönemlerde, en doğru kararı vermesini her zaman bilmiştir” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku