Siyaset:
banner175
Ak Parti Milletvekili Tin'den muhalefete, ‘ihanet' suçlaması
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Pamukkale İlçesi’nin Anafartalar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Şahin Tin’e, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve partililer eşlik etti. Burada vatandaşlara hitap eden AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in gündeminde Suruç saldırısı ve muhalefetin söylemleri vardı.
 
“TAKTIKLARI MASKELER EŞKIYALIKLARINI ÖRTMÜYOR”
 
Suruç’ta AK Parti heyetine yapılan saldırının asıl niyetlerini ortaya çıkardığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “PKK terör örgütü ve uzantısı HDP'nin seçmeni sindirmek ve iradesini silahla bloke etmeye yönelik saldırı ve katliamları devam ediyor. Suruç’taki saldırı da bunun göstergesidir. Bunların demokrasi gibi, barış ve kardeşlik gibi bir niyetleri yok. Bunların alanda siyaset yapmak gibi bir amaçları da yok. Eşkıyalığı bir türlü terk edemiyorlar. Çünkü güç aldıkları kaynak millet değil, dağdaki teröristler ve destekçileri olan emperyalist güçlerdir. Ne kadar maske takmaya kalkarlarsa kalksınlar, asıl kimliklerini ve niyetlerini gizleyememektedirler. Zaten çabaları da nafiledir. Halkımız bunların gerçek yüzünü biliyor ve desteğini çekmiş durumda. Bütün eşkıyalar ve zalimler gibi yok olup gidecekler, kazanan hak olacaktır” dedi.
 
“HAİNLİKTE YARIŞIYORLAR”
 
CHP’nin de tıpkı HDP ve hamisi PKK gibi aynı söylemlerle muhalefet yapmaya, siyaset üretmeye çalıştığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Biri ‘Afrin Operasyonu’nu yapan paşanın apoletlerini sökeceğim’ der. Yetmez diğeri ‘Afrin’i geri alacağız’ der. İlki hızını alamaz ‘Kandil’e operasyon yapamayacaklar’ diye zırvalar. Diğeri bir artırır ‘Kandil’e operasyona izin vermeyeceğiz’ der. Al birini vur ötekine. Adeta hainlikte yarışıyorlar. Niyetleri de bir, söylemleri de… Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı, Milletimizin desteğiyle ve güveni ile kirli ittifak olan CHP-HDP-PKK ittifakını yerle bir edecek, 24 Haziran seçimlerini Türkiye kazanacaktır, millet kazanacaktır. Eli kanlı terör örgütünden medet umanlar, terör örgütlerine alenen destek verenlere yol açanlar, 24 Haziran’da milletimizden yiyeceği tokatla yerle yeksan olacaklardır. Milli kimliğimiz, üç-beş çapulcunun kendini bilmez hainin oyuncağı olmayacak. Buna müsaade etmeyeceğiz. Bu hainliklerin peşinde koşanlara milletimiz 24 Haziran’da hak ettikleri dilden cevabı sandıkta verecektir” dedi.
 
“TAKİYYE YAPARAK KAZANACAKLARINI SANIYORLAR”
 
Ezanın tekrar Arapça olarak okunmaya başlanmasının da yıldönümü olduğunu ifade eden Milletvekili Şahin Tin, “Bugün 1932’den 1950'ye kadar 18 yıl süren ezan yasağının kaldırıldığı gün. Ezan-ı Muhammedi yasağı 16 Haziran 1950'de kaldırıldı. Bugün o zihniyetin kalıntısı katı laikçi, mukaddesat düşmanları adeta takiyye yaparak tekrar fırsat kolluyor. Onlar ne kadar fırsat kollarsa kollasın bu aziz millet milli ve manevi değerlerini her zaman her şeyin üstünde görecek ve onu canı pahasına koruyacak başına taç etmeye devam edecektir” dedi.
 
“15 TEMMUZ’UN RÖVANŞINI ALMAYA ÇALIŞIYORLAR”
 
24 Haziran'da, 15 Temmuz’un rövanşını almaya azmetmiş odak ve kirli mahfiller ve onların maşalığını yapanlar olduğunu da ifade eden Milletvekili Şahin Tin, “Cümbüş ittifakı Allah’ın izniyle ve Milletimizin feraseti ile yine ve bir kez daha yenilip dağılacaktır. Ne yaparsanız yapın istediğiniz kadar gizli ibareli sahte belgeler üretim ya da olmadık yalanlarınızla kurduğunuz cümlelerinizle istediğiniz şarlatanlığı yapın başaramayacaksınız. Bu millet, size 24 Haziran’da gerekli cevabı verecek, cümbüş ittifakının milletin kaderine yönelik saldırısı, milletin zaferi ile sonuçlanacaktır. Her nereye gidersek gidelim, milletimiz milletin adayını, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteğini katlayarak sürdürüyor. Bugün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak demek, Türkiye’nin güçlü geleceğine rota çizmek, inşa etmek anlamına gelir. Bu bağlamda yılmadan ve yorulmadan mücadelemizi sürdürecek, kararlılığımızdan asla taviz vermeyeceğiz. Rabbim bizlere çabamızın ve iyi niyetimizin karşılığını verecek, zaferi nasip edecektir” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku