Siyaset:
banner175
AK Parti Milletvekili Tin'den yeni yasama yılı mesajı
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 27. Dönem 2. Yasama Yılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın genel kurulda yaptığı konuşma ile başladı. Yeni Yasama yılına ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yeni yasama yılının hayırlı olmasını diledi.
 
“BİRÇOK KARARA İMZA ATTIK”
 Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 27. Dönem 2. Yasama Yılının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. AK Parti olarak 2002 yılından buyana TBMM’de ülkemizin ve milletimizin önünde engel teşkil eden dağ gibi sorunları çözdük. Yeni yasal düzenlemelerle milletimizin huzur ve refahına dönük birçok hamleyi hayata geçirdik. Türkiye’nin dört bir yanına hizmet götürmek için aldığımız önemli kararların yanı sıra milletimizin güvenliği ve devletimizin bekasına dönük saldırılara karşı da başta sınır ötesi operasyon kararları olmak üzere birçok tedbir içeren düzenlemelere imza attık. Çalışan, yatırım yapan, üreten, istihdam oluşturan herkesin önünü açmak için ihtiyaç duyulan her adımı atmaktan geri durmadık. Attığımız bu adımlar sayesinde ülkemizi hem zenginleştirdik, hem de yaklaşık 3,5 kat büyüttük” dedi.
 
“MAZLUMLARA KOL KANAT GERDİK
 
TBMM 27. dönem 2. yasama yılında da başta ekonomi olmak üzere bölgede yaşanan gelişmeler ve yapısal düzenlemelerle ilgili önemli kararların alınmasını beklediğini dile getiren Milletvekili Şahin Tin; “Gazi Meclis’imizde yapılması gerekenleri ve alınması gereken kararları bizler milletimizden aldığımız yetki çerçevesinde yapmaya devam edeceğiz. Ülkemiz bulunduğu coğrafya itibariyle yine çeşitli baskı ve saldırılarla karşı karşıya. Geçtiğimiz yasama dönemlerinde ve yasama yıllarında aldığımız kararlar doğrultusunda Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekâtlarını gerçekleştirerek, 4 bin kilometrekarelik bir alan, DEAŞ’lı ve PYD/YPG’li teröristlerden temizlendi. Suriye’nin içinde birçok noktada güvenli bölgeler oluşturularak bölgenin güvenliği konusunda önemli adımlar atıldı. Güvenli bölge haline gelen yerleşim yerlerine artık Suriyeli vatandaşlar yavaş yavaş dönüş yapmaya devam ediyor. Türkiye dünyada eşi benzeri görülmemiş operasyonlara imza atarak Suriye halkının güvenliğini de sağlamış, mazlum halklara kol kanat germiştir” dedi.
 
“DAHA ÇOK MÜCADELE EDECEĞİZ”
 Suriye’de yapılan operasyonlarla ilgili ve bölgedeki gelişmelerle ilgili alınan kararların temelinde Suriye üzerinden Türkiye’ye yönelecek tehlikeleri bertaraf etme amacı bulunduğunu söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye kendisine yönelik her türlü saldırıyı bertaraf edecek güce ve kudrete sahiptir. Gazi Meclisimizin yeni yasama yılında da Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı gibi Münbiç ve Fırat’ın doğusundaki bölgelerin terör işgalinden kurtarılmasıyla ilgili çok daha ciddi adımlar atılmaya devam edilecek. İnşallah bugüne kadar nasıl saldırıların üstesinden geldiysek bugün yaşadığımız bu ağır sancıları da birliğimiz ve vereceğimiz mücadelelerle başımızdan savmasını bileceğiz. Artık dünya bilmelidir ki; Türkiye elin tersiyle itilecek, yok sayılacak ve istenildiği zaman sokaklarında at koşturulacak bir ülke değildir. Türkiye’nin, kökleri maziye dayanan güçlü bir devlet geleneğine sahip medeniyeti sağlam temeller üzerine kurulmuş bir ülke olduğunu herkes bilmelidir” dedi.
 
“MİLLİ BEKAMIZIN RUHU ÖLÜMSÜZDÜR”
 Ekonomi alanında yaşanan sancının da kısa sürede atlatılacağını umduğunu dile getiren Milletvekili Şahin Tin; “Kurdaki orantısız yükseliş, ABD yönetiminin stratejik ortaklığa sığmayan tutumu gibi buna benzer yaşadığımız, bazen açıktan zaman zaman da üstü kapalı saldırılara karşı yeni tedbirler muhakkak alınacaktır. Ekonomi alanında AK Parti olarak iktidara geldiğimiz ilk günden bugüne ihtiyaç duyulan reform niteliğindeki kararları nasıl aldıysak yeni dönemde de daha kapsamlı düzenlemelere imza atacağız. Ülkemizi uçuruma sürükleme hevesi taşıyanların uçurumdan yuvarlandığını hep birlikte göreceğiz. Milletimiz müsterih olsun, bizler milletimiz için her zaman görevimizin başındayız. Ülkemize doğru gelen saldırıların nereden geldiğini de nasıl geldiğini de görüyoruz. Ülkemize ihanet içinde olanlar bilsinler ki; milli bekamızın ruhu ölümsüzdür. Bunun için 15 Temmuz’da olduğu gibi her ne gerekiyorsa yapmaktan asla geri durmayız’ dedi.
 
“DAHA DA GÜÇLENİP, BÜYÜYECEĞİZ”
 Yeni sistemin de getirdiği değişikliklerle birlikte 27. dönem 2. Yasama yılının hayırlı ve başarılı geçmesini dileyen Milletvekili Şahin Tin; “Bugüne kadar bütün zorlukların üstesinden gelip hepsini geride bıraktık. İnşallah yeni dönemde de aynı kararlılıkla ve cesaretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Türkiye’yi durdurmak isteyenlere hatta geri götürmek isteyenlere inat yeni dönemde daha da güçlenmeye büyümeye devam edeceğiz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku