Siyaset:
banner175
Ak Parti Pamukkale'de 14 mahalleli toplantı
AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı, düzenli olarak stratejilerin görüşüldüğü, istişarelerin yapıldığı toplantılar düzenliyor. Bu çerçevede AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Pamukkale Ovası’nın 14 mahallesinden ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.
 
Akköy, Adnan Menderes, Atatürk, Aziziye, Çerkez, Oğuz, Sami Türel, Mahmut Sönmez, Yukarışamlı, Pamukkale, Develi, Kavakbaşı, Çeşmebaşı ve Gölemezli mahallelerinden mahalle başkanları ve teşkilat temsilcilerinin katıldığı toplantıda, Mahalle Koordinatörü Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kızmaz, Teşkilat Başkanı Mehmet Gönenmiş, Pamukkale ilçe Kadın Kolları Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Gülten Ulus, Pamukkale İlçe Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Ergül Yerlikaya, Pamukkale İlçe Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Ayşe Erkoç, Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan, Pamukkale ve İlçe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Fatih Öneri de hazır bulundu.
 
ERDOĞAN YENİ TÜRKİYE’Yİ HAYKIRDI!
Toplantıda konuşan AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’ndaki konuşmasını da değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, dünya liderlerine Türkiye Cumhuriyeti’nin duruşu hakkında açık ve net mesajlar verdiğini belirten İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Filistin, Suriye ve dünyanın birçok ülkesinde mazlumlara yönelik saldırılara sessiz kalan Birleşmiş Milletler’i açık bir dille eleştirmiştir. 5 büyük ülkenin yüzsüzlüklerini yüzlerine vurmuştur. ‘Ülkemizin menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yaparız’ diyerek, hiçbir şekilde yaptırım ve baskılara boyun eğmeyeceğimizi bir kez daha üzerine basa basa vurgulamıştır. Tüm dünyaya net mesajlar vermiş, Yeni Türkiye’nin güçlü, tavizsiz duruşunu adeta haykırmıştır” dedi.
 
ASLA BOYUN EĞMEYECEĞİZ!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duruşunun Türkiye’yi geleceğe taşıyacak, mazlum halkları kurtuluşa götürecek ruhu içinde barındırdığını belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Bu duruş hepimize örnek olmalıdır. Sayın Cumhurbaşkanı’mızın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’ndaki konuşması, ülkemizin ekonomik saldırılara maruz kaldığı, baskı altına alınmaya çalışıldığı bir döneme rastlaması açısından da oldukça anlamlıdır. Sayın Cumhurbaşkanı sergilediği tavır ile Türkiye Cumhuriyeti’ne asla boyun eğdirilemeyeceğini, hiçbir tehdide pabuç bırakmayacağımızı da bir kez daha ilan etmiştir” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku