Siyaset:
banner175
AK Parti Tavas İlçe Teşkilatından Başkan Zolan'a ziyaret
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce kongrelerini tamamlayan AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hüseyin İnamlık ve yeni yönetimini kabul etti. AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hüseyin İnamlık ziyarette yaptığı konuşmada, “Kongremizi tamamladık. Bugüne kadar bize yapmış olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederim. Siz bizim gurur kaynağımızsınız. Meclis konuşmamda da dile getirdim. Denizli sizin gibi bir Büyükşehir Belediye Başkanı'na sahip olduğu için çok şanslı. Yönetimim adına bizlere vermiş olduğunuz katkılardan ve desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
 


"Birlikte çalışmaya devam edeceğiz"
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Başta AK Parti Tavas İlçe Başkanımız olmak üzere tüm yönetime hayırlı ve uğurlu olsun. Yolunuz açık olsun, güzel işlerin altına imza atmaya devam edin. Biz bundan önce olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içinde vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunacağız" dedi. AK Parti Tavas İlçe Başkanı İnamlık ile Büyükşehir Belediye Meclisi’nde güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Zolan, "Şimdi de ilçe başkanlığı döneminde Tavas için yine güzel projeleri hayata geçireceğiz ve birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku