Siyaset:
banner175
Ak Parti temayül yoklamasında gerginlik
Bakan ve milletvekilleri dahil 44 milletvekili aday adayı bulunan Ak Parti bugün sandık başına gitti Parti içinde eğilimin hangi isimlerde olduğunu öğrenmek adına yapılan temayül yoklamasında 40 aday listeye girebilmek için yarıştı.
 
Daha önce disiplin kuruluna sevk edilen Emin Okkaya, genel merkeze gidip adaylık başvurusunda bulunmuştu.
 
Dün Ak Parti il başkanlığı tarafıdan temayül yoklamasında yer alacak isimlerin yer aldığı listede ise Okkaya’nın ismi yoktu.
 
Okkaya, dün akşam, listede isminin olmadığına dair duyumlar aldığını belirtip facebook hesabından, “Bu doğrultuda tarafıma hiç bir tebligat ulaşmamıştır. Ak Parti genel merkezi tarafından aday adaylığı başvurumun reddedildiğini ispat etmeyen namussuzdur, şerefsizdir, hain oğlu haindir. İspat edene sözümüz yok boynumuz kıldan ince” diye paylaşım yaptı.
 
Bugün ise Kırçiçeği Düğün Salonu’nda tzemayül yapılırken iddiaya göre Okkaya olay çıkardı. Temayülü takip eden Objektif20.com Okkaya’nın listede isminin olmaması nedeniyle olay çıkardığı ve polis zoruyla önce binadan, ardından da bahçeden çıkarıldığını yazdı.
 
Okkaya, bu olayların hemen ardından yine facebook hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Korkaklar için hiçbir zaman zafer yoktur” sözünü, aday adaylığı afişi ile birlikte paylaştı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku