Siyaset:
banner175
Ak Parti'de 4 başkanın adaylık istifası
AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; yaptığı yazılı açıklamada Bozkurt, Buldan, Çardak ve Tavas ilçe Başkanları’nın Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyeliğine aday olabilmek için Genel Merkez tarafından talep edilen istifalarını sunduklarını ve atama yapılıncaya kadar vekaleten yerine görevlendirilen isimleri duyurdu.
 
AK Parti Genel Merkezi tarafından açıklanan seçim takviminin işlediğini ve bu bağlamda da İlçe Başkanı olan parti mensuplarının da yeni görevlere talip olmak adına mevcut görevlerinden ayrıldıklarını bildiren Başkan Filiz açıklamasında devamla şu ifadelere yer verdi:
“2019 Mahalli Seçimlerinde AK Parti kadrolarında yer almak isteyen Partililerin ve vatandaşların yoğun bir teveccühü ile karşılaştık. Genel merkezimizin takdiriyle 4 ilçe başkanımız görevlerinden ayrıldı. Bozkurt İlçe Başkanımız Ahmet Bayar, Buldan İlçe Başkanımız Hasan Çoşan, Çardak İlçe Başkanımız Mehmet Pala ve Tavas İlçe Başkanımız Hüseyin İnamlık Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyeliğine aday olabilmek için başkanlıktan istifa ederek aday adayı oldular. Genel Merkezimiz tarafından bir atama yapılıncaya kadar ; Bozkurt İlçe Başkanımız Ahmet Bayar’ın yerine vekaleten Kadir Cengiz, Buldan İlçe Başkanımız Hasan Çoşan’ın yerine vekaleten  Naci Çomuk, Çardak İlçe Başkanımız Mehmet Pala’nın yerine vekaleten Mehmet Beşdağ ve Tavas İlçe Başkanımız Hüseyin inamlık’ın yerine vekaleten Hasan Hüseyin Büyüktarakçı görevlendirilmişlerdir. Aday adayı olan ilçe başkanlarımıza bugüne kadar ilçe başkanı olarak yapmış oldukları üstün hizmetler için teşekkürlerimi sunar, kendilerine ve onların nezdinde partimizin tüm aday adaylarına çıktıkları bu kutlu yolda başarılar dilerim.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku