Siyaset:
banner175
Ak Parti'de büyük belediyeler buluşması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Erol KAYA ile AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca’nın koordinasyonundaki toplantıya AK Parti Denizli il teşkilatı ev sahipliği yapacak.
 
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Milletvekillerimiz ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ında katılacağı toplantı Pamukkale Colosae Otel’de gerçekleştirilecek.
 
Toplantıya 12 Bakan Yardımcısı, Büyükşehir, İl, ilçe ve Belde Belediye Başkanları, Denizli İl Gençlik ve Kadın Kolları Başkanı , İl Yerel Yönetimler Başkanları,Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekilleri,İl Genel Meclis Başkanları katılacak.
 
Ayrıca; 16.03.2018 Cuma günü saat 16.00’da Meclis Üyeleri İstişare ve Değerlendirme toplantısı yapılacaktır. Bu toplantıya’da Milletvekilleri, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, 3 Kademe İl ve İlçe Yerel Yönetimler Başkanları, İl Kadın ve İl Gençlik kolları Başkanları iştirak edeceklerdir.
 
AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, toplantının, AK Parti'li belediyelerin ve seçilmiş yerel yöneticilerin çalışmalarının masaya yatırıldığı bir etkinlik olacağını belirterek, "Bu toplantının Denizli’de düzenleniyor olması çok önemli. AK Parti Denizli il teşkilatı olarak bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Toplantının verimli geçmesi adına gereken tüm çalışmaları yapıyoruz" dedi.
 
“ Belediyecilik sadece hizmetle değil, gönül bağı kurmakla olur. Halkla gönül bağı kurduğunuzda şehrin arkanızdan geleceğini zaten göreceksiniz” diyen Başkan Filiz yaptığı yazılı açıklamada devamla şu ifadelere yer verdi:
 
“2019’a giden yolda stratejik istişarelerde bulunmak amacıyla çalışmalarımızın verimliliği ve etkinliğini artırmak, belediyelerimiz arasında bilgi ve tecrübe paylaşımı sağlamak, yerel yönetim çalışmalarımızın usul ve esaslara uygunluğunu temin etmek ve Medeniyet Tasavvurumuza dayalı şehircilik anlayışımızı paylaşmak için düzenlenen “ Yerel Yönetimler Ege Bölge Toplantısı” Afyonkarahisar,Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla, Uşak” illerinin katılımı ile Denizli ilimizde gerçekleştirilecektir.
 
Yol haritasını gözden geçirmek, hedeflerde nerede olunduğunu, eksiklikleri, fazlayı görmek,  gerçekleştirilen hizmetlerle olan hikayeleri toparlayıp, gönülle ilgili hikayeleri daha güçlü hale getirmek ve 2019'dan önce son rötuşları yapmak için bir araya geleceğiz.
 
Malumunuz AK Partili belediyelerimiz mukayese edilemeyecek kadar başarılı.AK Partili belediyeler, en fazla yatırımı olan belediyelerdir. Bizim belediyelerimizin böyle bir başarı hikayesi var. Çünkü bizler belediyecilikte sosyal ve kültürel kalkınmaya büyük önem veriyoruz.
 
AK Partili belediyelerimiz şehrimizi yönetirken muhtarlarımıza, sivil toplum örgütlerimize, akademik dünyamıza mutlaka paydaş olmak ve kamuyla birlikte şehri yönetmek durumundalar. AK Parti 2004’te bunu söyledi ve bununla yola çıktığında inanılmaz şeyler yaptı. Arkasında 2009’da marka şehirler ifade edildi. Şehirlerimizi marka şehirler haline getirmenin büyük projeler üretilmesinin başarısını elde etti. Türkiye'deki şehirlerimiz bir başka şehirlerle rekabet ederken aynı zamanda da dünyayla rekabet eden bir noktaya geldi.
 
AK Parti olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemiz ve milletimiz için doğru politikalar üretmeye devam edeceğiz. AK Parti, bu ülkenin doğusunda da batısında da güneyinde de kuzeyinde de var. Yani AK Parti bu ülkenin her karış toprağında var. Bu nedenle, belediye başkanlarımız ile omuz omuza milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku