Siyaset:
banner175
Ak Parti'de Kadın ve Gençlik kolları için kongre zamanı
AK Parti Denizli İl Teşkilatı hafta sonunda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin teşrifleri ve Denizlili Milletvekilleri’nin katılımı ile gerçekleşecek olan İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Kongrelerine hazırlanıyor. Kongre ile ilgili olarak AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak, İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Serim ve AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkan Adayı Gökhan Akbulut ile bir araya geldi. İstişarelerde bulundular.
AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Yaptığı yazılı açıklamada; “22 Nisan Pazar günü İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Kongreleri ile ana kademe kongrelerini tamamlamış olacağız ve yenilenmiş kadrolarımız ile  hedeflerimize ulaşmak için hep beraber çok çalışacağız” dedi.
 
Başkan Filiz açıklamasında devamla şunları ifade etti:
“Çıktığımız bu kutlu yürüyüşe yine aynı heyecan ve kararlılıkla devam ediyoruz. Denizli İl Kadın Kollarımızın ve İl Gençlik Kollarımızın  5. Olağan Kongresi’ni partimizin yeni atılım döneminde yenilenerek, tazelenerek birlik ve beraberlik içinde 22 Nisan Pazar günü Bereketler Toplantı ve Sergi Salonunda Ekonomi Bakanımız Sn. Nihat Zeybekci nin ve milletvekillerimizin teşrifleriyle gerçekleştireceğiz. Kongremizin partimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyor, tüm Denizli’li hemşerilerimizi kongremize bekliyoruz.
 
DEMOKRASİ KAHRAMANLARI TÜRKİYE’NİN KADINLARI
Sayın Cumhurbaşkanımız , genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Parti teşkilatının en kritik organları olarak gördüğünü ifade ettiği Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının AK Parti teşkilatlarında görev almak, hizmet yarışında kulvara girmek demektir. Böyle bir yarışta geri kalmanın bedelini o kişiler değil, milletimiz ve ülkemiz öder. Bu bakımdan önümüzdeki seçimler için çok güçlü bir hazırlık yapmamız şarttır. Kadınların ve gençlerin sahip çıkmadığı bir hareketin geleceğinin olmadığına inanıyorum. AK Parti'nin bugüne kadar elde ettiği başarılarda, kadınlara ve gençlere bu kesimlerin parti bünyesindeki teşkilatlanmasına, çalışmalarına verdiği önemin çok büyük payı var.
Ak Parti Kadın Kolları asırlar öncesi başlayıp vatan savunmasında nene Hatunlar ile devam ede gelen ve günümüz de Ak Parti Kadın Kollarımız aynı dava şuuru ile bayrağı taşımaya devam etmektedir. Bu kutsal mirasın taşıyıcısı demokrasi kahramanı kadınlarımız görev ve sorumluluk anlayışı ile Ülkemizin en büyük kadın hareketi olan Ak Parti Kadın Kolları Kongreleri ile yenilenerek, genişleyerek hizmet etmeye devam ediyor. Cumhur Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan “Kadın Kolları Ak Partinin Aktif Gücüdür” diyerek kadınlarımıza her alanda yer açılıp destek verilmesine öncülük etmiştir. İşçisinden,  Sanayicisine, Emeklisinden, Eğitim camiasına toplumun her kesiminde yer alan kadınlarımız ile bu dava da yeni yönetimimiz ile daha da güçlenerek yer almaya devam edeceğiz.
 
22 Nisan 2018 Pazar Günü Saat 14:00’da Bereketler Toplantı ve Sergi salonunda  yapılacak olan Denizli İl 5. Kadın Kolları Olağan Kongresi’ne teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır. Başta kadınlarımız olmak üzere tüm Denizli’li hemşerilerimizi kongremize davet ediyorum
 
AK PARTİ İLE SİYASET GENÇLEŞİYOR TÜRKİYE GÜÇLENİYOR
AK Parti içerisinde Gençlik Kolları teşkilatının öneminin ne kadar büyük olduğunu herkes çok iyi biliyor. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Ak Parti Hükümetleri döneminde Seçilme yaşı önce 25 daha sonra 18’e düşürüldü. Türkiye’de gençlere çok önem veren Ak Parti’nin mensubu olarak onlarla gurur duyuyoruz.
Denizlili genç kardeşlerimi aktif siyasete davet ediyorum. Her alanda olduğu gibi siyasi alanda da ülkemiz büyük değişim yaşamaktadır, Ak Parti teşkilatları her kademesinde olduğu gibi gençlik kolları kademesinde de faal bir biçimde siyaset sahnesinde yerini almıştır. Amacımız genç kardeşlerimizi ahlaklı dürüst bir şekilde aktif siyasetin içerisinde tutmak ve ülke yönetimine en iyi şekilde katkı bulunmaktır, dedi.
Bu duygu ve düşüncelerle Denizlili hemşerilerimi ve özellikle gençlerimizi 22 Nisan Pazar günü saat 11:00’da Bereketler Kongre ve sergi salonunda şölen havasında, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirecek olan kongremize davet ediyorum.”
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku