Siyaset:
banner175
Ak Parti'de örnek birliktelik
Ak Parti’de ilçe kongreleri devam ederken, Denizli’de örnek birliktelik gözler önüne seriliyor. Ak Parti, hafta sonu Honaz ve Kale’nin kongrelerini tamamladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her iki ilçenin kongresine de katıldı, hem vatandaşlardan hem de partililerden büyük ilgi gördü.
 
Kale kongresinde kürsüye gelen Başkan Zolan, ilçe halkından gelen yüksek okulun tamamlanması talebini Büyükşehir olarak tamamlama sözü verdi. Bu söz salonda büyük bir alkışla karşılık buldu.
 
GÜLER YÜZLÜ, GÖNLÜ GÜZEL BAŞKAN
Ak Parti İl Baykanı Necip Filiz de Facebook üzerinden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Filiz, “Büyükşehir Belediyemizin Güleryüzlü gönlü güzel Başkanımız Osman Zolan'a Kale ye verdiği Meslek Yüksek Okulunu tamamlama müjdesinden dolayı hemşehrilerim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
BAŞKAN ZOLAN’DAN NAZİK CEVAP
Başkan Osman Zolan da Filiz’in paylaşımının altına yandığı yorumla, “Asıl ben teşekkür ederim kıymetli Başkanım. İnşallah el ele gönül gönüle verip kent merkezi ve ilçelerde hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz. Bunu da hep birlikte başaracağız” diye konuştu.


 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku