Siyaset:
banner175
Ak Parti'de ‘Referandum' gündemli toplantı
Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya 2.Bölge koordinarör Milletvekili Ahmet Koca,Denizli Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin,Cahit Özkan, İl Başakanı Necip Filiz ve parti yöneticileri katıldı. Toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Necip Filiz, ülkenin geleceği için önümüzdeki 2 ay içinde canla başla çalışacaklarını söyledi.
 
Ardından Milletvekilleri adına söz ala AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, 80 anayasası nedeniyle bir çok kez mağdur edildiğini hatırlatarak, daha güçlü bir Türkiye için evet denilmesi gerektiğini belirtti.
 
2 aylık süreçte gece-gündüz mekan mefrumu gözetmeden çalışacaklarını ifade etti. Son olarak konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, yeni anayasayı istemeyenlerin 2001-2002 Türkiye’sini hayal ettiklerini belirtti.
 
Bakan Zeybekci, tam bağımsız büyük Türkiye için evet kararının hayati önem taşıdığını kaydetti.Bakan Zeybekci, teşkilatlarla birlikte canla başla çalışarak 16 Nisan’da Denizli destanı yazacaklarını söyledi. Konuşmaların ardından AK Partiye geçen mahalle muhtarlarına parti rozeti takan Bakan Zeybekci son olarak siyaset akademisine katılan partililerle fotoğraf çekildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku