Siyaset:
banner175
Ak Parti'de temayül sonuçlarına göre adaylar belirlendi
Ak Parti’de merkezdeki iki ilçe için yapılan temayül yoklamasının sonucunda adaylar belirlendi. Ankara’da Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ile yapılan görüşme sonrasında kongrede aday olacak isimlerde netleşti.
 
Adalet ve Kalkınma Partisi’nde Pamukkale İlçe Teşkilat Başkan Adayı Uğur Gökbel, Merkezefendi İlçe Teşkilat Başkan Adayı da Ekrem Başer oldu.
 
Denizli’de Seyaset.com’dan Mustafa Karapınar’a konuşan Merkezefendi ilçe Başkan Adayı Ekrem Başer, , “Bizi bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Görevimizi en iyi şekilde yapacağız. Merkezefendi ilçesinde sandıkları patlatmak için gayret göstereceğiz” dedi.
 
AK Parti Pamukkale ilçe Başkan Adayı Uğur Gökbel de değerlendirmesinde, “Rabbim utandırmasın. Bu davaya gönül vermiş kardeşlerimiz ile gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Gelişmeyi Facebook hesabından duyuran Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz ise, “Teşkilatımıza ve partimize hayırlı olsun. Kongre sürecinde adayımız olacaklar. Teşkilatlardan gelen alan arkadaşlarımız. Her ikisinin de başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku