Siyaset:
banner175
Ak Parti'den bir ‘evet' klibi daha: #EvetBüyüksünTÜRKİYE
AK Parti Denizli İl Teşkilatı, Türkiye’nin referandum heyecanına izlenme rekorları kıran “Aşkım Vatandan” klibinin ardından bu kez de “Çok Büyüksün Türkiye” şarkısıyla ortak oluyor.
 
İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Birimi’nin hazırladığı klipte, Denizli’nin en sevilen eserlerinden Elindedir Bağlama türküsünün, Çok Büyüksün Türkiye olarak değiştirilmiş versiyonu seslendirildi.
 
Klip için Denizli’nin en özel noktalarından biri olan Hierapolis antik kentinde günler süren çalışmalar yapıldı. Özel izin alınarak, tarihi kentteki antik tiyatroda çekimler yapıldı.
 
Bu çekimlerde yer alan 8 kişilik halk oyunu ekibi, orijinal türküde sergiledikleri figürler ile Türkiye çapında ödüle layık görülen folklorcüler arasından seçildi. Denizli’nin yöresel figürleriyle antik tiyatronun atmosferinin birleşimi, klibin en büyüleyici sahnelerini yarattı.
Klipte Denizli halkı da rol aldı. Şarkıya katılan vatandaşlar, yeni ve daha mutlu bir Türkiye’ye “EVET” demek için kamera karşısına geçti.
 
Klip için Hasan Güngör Kapalı Spor Salonu’nda da 500 kişinin katılımıyla tribün atmosferi oluşturuldu. Ellerinde “evet” yazılı bayraklarla şarkıyı söyleyen kalabalık arasında Türkiye’nin geleceğini oluşturacak olan gençler ve çocuklar da yer aldı. Birlik ve bütünlük duygusu, kalabalığın coşkusuyla birlikte klibe yansıdı.
 
Denizli’nin sevilen sanatçılarından Hakan Eyiden’in seslendirdiği türkünün düzenlemesi de yeniden yapıldı. Kabak kemane ve sipsi gibi yöresel enstrümanların kullanıldığı klipte orkestra üyeleri de yer aldı. 
Klipte işitme engelli vatandaşlar da unutulmadı. İşitme engelliler için işaret dili çevirisi yapıldı.
 
Denizli’de yürütülen referandum kampanyası için çekilen klibin, tıpkı aynı ekibin bir önceki çalışması olan “Aşkım Vatandan” da olduğu gibi tüm Türkiye’ye yayılması bekleniyor. Duyulduğu ilk andan itibaren büyük ilgi uyandıran şarkı için şimdiden, “referandum kampanyasının en iyi şarkılarından biri” yorumları yapılıyor.
Klibi sosyal medyada paylaşan ilk isim de Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci oldu.  Zeybekci’nin bu paylaşımla başlattığı #EvetBüyüksünTÜRKİYE etiketi kısa sürede adından en çok söz ettiren etiketler arasına girdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku