Siyaset:
banner175
Ak Parti'den DP'ye geçen eski başkan şimdi MHP'li oldu
Mustafa Fahri Şevik, Ak Partili Meclis üyesi olarak 2004 seçimlerinde Buldan Belediyesi’nin kapısından girdi. 2007 genel seçimlerinde Buldan’ın MHP’li Belediye Başkanı Temel Başbuğ milletvekilliği için ısrar edip partisine rağmen istifa edince Şevik, kura çekimi sonucunda Belediye Başkanı seçildi.
 
2009’daki seçimlerde aday olarak girdiği seçimleri kazandı ancak 2014’te Ak Parti onu aday göstermedi. O da Demokrat Parti’den aday oldu. Oylar Ak Parti’nin adayı Ahmet Kırık ve Şevik arasında bölününce CHP’nin adayı Mustafa Gülbay, başkan oldu.
 
BİRTÜRK: POTANSİYEL ADAYLARIMIZDAN BİRİ
Ak Parti’nin aday göstermediği ve partisine küsen Şevik, aradan geçen 4 yılın sonunda MHP’ye katıldı. Şevik’in rozetini MHP İl Başkanı Cafer Birtürk taktı. Şevik’in katılımı ile ilgili olarak haberhorozu.com’a konuşan MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, “Sayın Şevik’in partimize katılımından memnuniyet duyduk. Kendisini de ülkücü görüşe mensup bir arkadaşımız. Biliyorsunuz kendisi 2014 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından aday gösterilmeyince Demokrat Parti adayı olarak seçime girmişti. Sağ olaylar bölündüğü için CHP yüzde 26 oy alarak belediye başkanlığını kazandı. Bu anlamda Sayın Mustafa Fahri Şevik kardeşimin, Buldan’da bir ağırlığı olduğu ortadadır. MHP’nin potansiyel adaylarından biridir. Eğer aday olmaya talip olursa, partimizin yetkili kurulları bunu değerlendirecektir” dedi.
 
ŞEVİK: GÖREVE HAZIRIM
Mustafa Fahri Şevik de, 7 yıl belediye başkanı olarak Buldan’a hizmet verdiğini belirterek, “MHP benim siyasete başladığım partidir. Bu anlamda yuvaya dönüş yaptığımı söyleyebilirim. Bundan sonra MHP saflarında siyaset yapacağım. Henüz seçimlere 1 yılı aşkın bir süre var. Erken konuşmayı doğru bulmuyorum. Ben siyaseti hizmet aracı olarak görüyorum. Bu noktada partimin uygun görmesi ve Buldan halkının talebi doğrultusunda her türlü sorumluluğu üstlenmekten kaçmayacağımı da ifade etmek isterim” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku