Siyaset:
banner175
Ak Parti'den ilçelerde kongre buluşmaları
Konuyu değerlendiren İl Başkanı Necip Filiz, “ Birlik, Dirlik ve Kardeşlik İçin Yeniden Yollara Düşme Vakti. Denizli İl Koordinatörümüz Nihat Öztürk ile birlikte ilçelerimizde çok verimli toplantılar gerçekleştirdik” dedi.
 
AK Parti'nin 7. olağan kongre sürecine girildiğini anımsatan Filiz, şu değerlendirmelerde bulundu:
“ Devam eden İlçe ziyaretleri ve toplantılarımızı geçtiğimiz haftasonu yoğun bir program ile Cumartesi günü sırasıyla Babadağ, Sarayköy, Buldan, Güney, Çal, Bekilli ve Çivril. Pazar günü de Baklan, Çardak, Bozkurt, Honaz ve Çameli İlçelerimiz de gerçekleştirerek tamamladık.
AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Denizli İl Koordinatörümüz Nihat Öztürk ile birlikte gerçekleştirdiğimiz toplantılarımıza ilçelerimizdeki Ana kadememiz, kadın ve gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız, önceki dönem ilçe başkanlarımız, Belediye Başkanımız ve meclis üyelerimiz katıldı.
 Milletine, vatanına ve mahallesine hizmetkâr olarak gece gündüz demeden çalışan, hem toplumun hem de AK davanın yegâne unsurları olan vefakâr ilçe teşkilatlarımıza; 7. Olağan kongre sürecini ve bu süreçte ve delege seçimlerinde nelere dikkat etmemiz gerektiğini ve bu süreci sağlıklı olarak nasıl yürütebileceğimizi anlattık.
Toplantılarımızda da belirttiğimiz üzere AK Partimiz öncelikle delege seçimlerinde titiz bir çalışma yürütecek, Delegelerde liyakat esas alınacak, halkta karşılığı olmayanlar seçilmeyecek. Yine bu kurallar ilçe başkanlarının seçiminde de dikkate alınacak. Hatır, gönül için, onun oğlu, bunun tanıdığı diye seçimlerimizi yapmayacağız. Seçimden seçime parti kapısından giren, toplantılara katılmayanları değil, bu görevleri en iyi şekilde yapabilecek, vatandaşımızla iyi diyalog kuran, davamıza gönül vermiş, canla başla fedakarca çalışmış, davamız için koşturan arkadaşlarımızla bu yola çıkacağız ve ilerleyeceğiz.
 
Şayet bunu temin edemezsek işimizi eksik yapıyoruz demektir. Bizim yapacağımız çok şey var. Bunun için de fitneyle fesatla uğraşmaktansa hayra tevessül ederek işlerimizi yapmalıyız ki; Ülkemizde, şehrimizde ve ilçelerimiz de bizden beklenenlerin cevabını vermiş olalım. Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirebilmesi, bu dönemde verdiğimiz mücadelenin başarısına bağlıdır. Toplantılarımız da teşkilat mensuplarımıza vurguladığım üzere, attıkları her adımı, söyledikleri her sözü, gösterdikleri her tutumu bu bilinçle ölçüp tartmaları ve ona göre hareket etmeleri önemlidir.
AK Parti'nin en büyük gücü birlik ve bütünlüğüdür. Biz bir aileyiz. dolayısıyla birbirimize davranırken dün olsun, bugün olsun birbirimizi kucaklayacağız. Ülkemizi bugünlere getiren parti olarak milletimizin geleceğe ilişkin beklentilerinin de tek adresi Allah’ın izniyle yine biz olacağız. Bunun için 24 Haziran ve 31 Mart seçim sonuçlarını da göz önünde bulundurarak partimiz ve ülkemiz için en doğru adımları atmakta kararlıyız. Kongrelerimizde bu kararlılığımızın somut tezahürlerini ortaya koyacağız.
AK Parti’yi temsil etmek demek, millete hizmetkâr olmak demektir. Bunun yerine, AK Parti’nin kendisine sağladığı gücü millete tepeden bakmak, milleti hiçe saymak, sadece şahsi çıkarlarını korumak için kullanan zihniyetin partimizin çatısı altında yeri yoktur.
Kongre takvimi gereği tüm çalışmalarımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da hassaslıkla durduğu konular dikkate alınarak büyük bir titizlikle ve büyük bir heyecan ve şevkle devam ediyor. Süreç; Sonuçları itibari ile ilçelerimize, ilimize, partimize ve ülkemize hayırlı olsun.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku