Siyaset:
banner175
Ak Partili kadınlar kan bağışladı
Kızılay Kan Bağışı Merkezinde bir araya gelen Ak kadınlar kanın tek kaynağının insan olduğunu belirterek, bu hayati sıvının başka bir kaynağının olmadığını söylediler. Kan bağışında bulunmanın hayat kurtarmakla eş değer olduğuna vurgu yapan Ak kadınlar, “Hiç tanımadığımız insanlara kan bağışlayarak, onlara derman olabiliriz. Kan bağışı toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın en önemli noktalarından biri. Bugün tanımadığımız bir insanın ihtiyacı olan kan, yarın belki bir yakınımızın hatta kendimizin ihtiyacı olabilir. Bu sebeplerdendir ki biz Ak Kadınlar, bu önemli konuda duyarsız kalmak istemediğimiz için bugün burada Türk Kızılay’ındayız.” dediler
 
Türk Kızılay Derneği Denizli Şubesi Başkanı Erdal Otçu’nun da eşlik ettiği  bağış sırasında konuşma yapan Başkan Nurcan Dalbudak “kan bağışı çağrısına  duyarsız kalınmamasını Kızılay’ın kan stoklarının dolu olması gerektiğini vurguladı. Dalbudak; bu kapsamda bir nebze dahi olsa katkı sağlayabileceksek ne mutlu bizlere” ifadelerini kullandı.
 
Türk Kızılay Derneği Denizli Şubesi Başkanı Erdal Otçu  ise AK Partili kadınların duyarlı davranışlarından dolayı mutluluğunu dile getirerek, Ak Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak ve Yönetim Kurulu üyelerine bu anlamlı ve duyarlı bağışlarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku