Siyaset:
banner175
Ak Partili Özkan'dan eski ilçe başkanlarına ziyaret
Özkan, geçtiğimiz hafta Çivril, Çal, Bekilli, Kale ve Tavas’ta eski ilçe başkanlarını ziyaret etti. Özkan, Çivril Kurucu İlçe Başkanı Sezai Boran, önceki dönem Çivril İlçe Başkanı Ümit Çelik, önceki dönem Çal İlçe Başkanı Ahmet Kocagöz, önceki dönem Bekilli İlçe Başkanı Ahmet Dinçer, Kale Kurucu İlçe Başkanı Muharrem Ercedoğan ve Tavas Kurucu İlçe Başkanı İsmail Gökgöz’le bir süre sohbet etti.
 
Önceki dönem ilçe başkanlarını ziyaretinde konuşan AK Parti Grup Başkanvekili – Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, AK Parti’nin bir dava partisi olduğunu ve idealleri olan, Türkiye’ye dair büyük hayalleri olan bir ekip tarafından kurulduğunu söyledi.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 18 yıldan beri Türkiye’ye çok büyük projeler kazandırdıklarını vurgulayan Özkan, il ve ilçe teşkilatlarının da bu süreçte önemli hizmetler yaptıklarını dile getirdik. Özkan, “İlçe teşkilatlarının kurulmasında büyük emek veren ve bu zamana kadar büyük bir özveriyle çalışan önceki dönem ilçe başkanlarımıza ve görev yapan tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Tüm başkanlarımız ilçelerimize gelen hizmetler için önemli katkılar sundular. İlçelerine önemli hizmetlerin gelmesi için büyük gayretleri oldu. 2002’de kurulduğu zaman büyük hayallerimiz vardı. Milletiyle devleti yan yana durdu. Yapmamız gereken bundan sonra da omuz omuza vermek, birbirimize destek olmak. Önceki dönem başkanlarımız tecrübelerinden, birikimlerinden yararlanacağız.” dedi.
 
Yapacak daha çok işimiz var
AK Parti Grup Başkanvekili – Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, 18 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye’nin çağ atladığını, ancak yapacakları daha çok iş olduğunu söyledi.
AK Parti içerisinde fitne çıkarmak isteyenlerin amaçlarına ulaşamayacaklarını kaydeden Özkan, “Daha çok kenetlenmemiz lazım. Bu dava içerisinde bu güzel ülke için yapacak daha çok işimiz var. Fitneciler istedikleri kadar fitne çıkarsın, bizi yolumuzdan alıkoyamayacaklar. Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte uzun ve millete hizmet aşkıyla çıktığımız bu yol nihai zaferle sonuçlanacak. Bizi bu davadan, yolumuzdan döndüremeyecekler.” diye konuştu.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku