Siyaset:
banner175
AK Partili Şahin Tin'den Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin,  CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Alman Focus Dergisine verdiği röportajda söylediği sözlere sert bir dille tepki gösterdi. Türkiye'de can ve mal güvenliğinin bulunmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarının kabul edilebilir yanının bulunmadığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan göndermek için her yolu mubah gören anlayış millet iradesine ihanet içindedir” dedi. Şahin Tin; “Avrupa’ya ülkesini şikâyet edenler sanırım hangi ülkenin evladı olduğunu ve hangi dili kullanması gerektiğini yine unuttu. Batı’nın gözüne girmek için zaman zaman terör dilini bile kullanmaktan çekinmeyenler, bugün ülkemizin güvenliği ile ilgili söyledikleri sözlerle, Anadolu’nun değerlerini ve bu milleti yok saymaktadır. Millet iradesiyle seçilmiş hükümetleri iktidardan göndermek için her yola tevessül edenler, milletin tokadını her seçimde nasıl yedilerse yine 2019 seçimlerinde de yemeye mahkûmdur. Milli değerlerimizi kirli sözlerle karalamaya kimsenin hakkının olmadığı açıkça bilinmelidir. Kılıçdaroğlu önce hangi ülkeye hizmet etmek istediğine karar vermeli. Yurtdışında ülkesini kötüleyip güvenli değil diyerek Türkiye ye gelecek turistlerinde gelmesini engellemek ülkemiz ekonomisine de zarar vermektedir. Böyle bir muhalefet anlayışı üçüncü dünya ülkelerinde bile yok” dedi.
 
ANADOLU’YU YOK SAYARAK İKTİDAR OLUNMAZ
 
Milletvekili Şahin Tin; “Elini kolunu sallaya sallaya günlerce yollarda güvenilir bir şekilde yürüyenler nasıl oluyor da bugün güvensizlikten dem vurarak Türkiye Cumhuriyeti Devletine, kendi ülkesine saldırıyor anlamak mümkün değil. Kılıçdaroğlu Türkiye’de iktidar olmanın yolunun milletten geçtiğini hala anlayabilmiş değil. Hala Almanya gibi Batı ülkelerinden destek alarak iktidar olacağını düşünüyor. Ancak Kılıçdaroğlu bu milleti yok sayarak iktidar olunamayacağını anlamak zorunda. Almanya’ya giderek Batı’nın akıl tüccarlarına 2019 seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan devirme sözü verme cüreti gösteren bir ana muhalefetin kendi seçmen kitlesinin iradesine bile saygısının olmadığı apaçık ortadadır. Bu milletin iradesine gölge düşürecek bir cümleyi bile her kim kullanmaya cesaret ederse etsin kabul etmemiz asla mümkün değildir” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku