Siyaset:
banner175
AK Partinin belediyecilik anlayışı halkın gönlünde taht kurdu
AK Parti İl Başkanlığı olağan yönetim kurulu toplantısında bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da katıldığı toplantıda Denizli’de gerçekleştirilen çalışmalar ele alındı.
 
AK PARTİ HEM İKTİDARDA HEM DE YEREL YÖNETİMLERDE HALKIN TAKDİRİNİ KAZANDI
AK Parti’nin belediyecilik anlayışının özünde şeffaflık, halka hizmet, değişim, gönüllere dokunma ve tevazunun öncelikli olduğunu belirten İl Başkanı Yücel Güngör, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde AK Parti’nin belediyecilik anlayışının özünde şeffaflık, halka hizmet, yatırım, gönüllere dokunma ve tevazu sahibi olmak önceliklidir. AK Parti her zaman olduğu gibi şimdi de vatandaşların talep ve beklentilerine hizmet üretmeye devam ediyor. Denizli’de belediye başkanlarımız yenilikçi olmaya, kentte kalkınmayı sağlayacak yatırımları teşvik etmeye devam ediyor” dedi.
 
AK Parti’nin hem iktidarda hem de yerel yönetimlerde halkın takdirini kazandığını anlatan Güngör, “Bu durum belediyecilik konusunda kendisine yönelik toplumsal beklentileri yüksek tuttu. Bu anlamda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan başarılı çalışmaların karşılığını birbirinden değerli onlarca ödüllerle taçlandırdı. Bize 20 yıl önce iktidar kapısını açan ve 20 yıl boyunca iktidarda tutan da yerel yönetimlerdeki üstün gayretimiz, hizmetlerimiz ve başarılarımız olmuştur” dedi.
 
GÖNÜLDEN YAPILAN HER İŞ BEREKETLENİR
AK Parti’nin son 20 yılda hayata geçirdiği reformlarla mahalli idarelerin gücünü ve hizmet kabiliyetini daha da arttırdığını belirten Güngör, “Vatandaşların hayatına dokunan hizmetlerin en önemli kısmını hala AK Parti belediyeleri yürütüyor. Denizli’de olduğu gibi Türkiye’de de vatandaşlarımız belediyelerden sadece rutin işlerinin görülmesini değil, kendisine kıymet verilmesini, saygı duyulmasını da bekliyor. Bu kapsamda belediyelerimizin ellerinden geleni fazlasıyla yapacaklarına inancımız tam. Vatandaşlarımız telefon açtığında muhatap bulmayı, soru sorduğunda cevap almayı, bir sıkıntısını ilettiğinde çözülmesini, kısa vadede çözülmezse bile en azından ilgilenilmesini arzu ediyor. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi gönül belediyeciliği derken bizler böyle bir anlayışı kast ediyoruz. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki gönülden yapılan her iş bereketlenir, isteksiz yapılan bir işin kimseye faydası dokunmaz. 2023 seçimlerine kadar safları sık, dava ateşini diri tutarak çalışmalarımızı değerlendirmeye ve yol haritamızı belirlemeye devam edeceğiz” dedi.
 
GÖRENLER DENİZLİ’YE HAYRAN KALIYOR
Denizli’de yaptığı çalışmalar ile vatandaştan büyük takdir toplayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkürlerini ileten Güngör, “Denizli’ye yaptığı hizmetlerden dolayı başkanımız ile gurur duyuyoruz. Başkanımız yaptığı çalışmalar ile Denizli’yi güzel, temiz, bakımlı bir şehir haline getirerek vatandaşın hizmetine sundu. Tarım, sanayi, turizm şehri Denizli, Türkiye’nin örnek illerinden biri haline geldi. Şehre gelenler Altyapı, üstyapı yatırımlarına, alt geçitlere, meydanlara, yollara, kayak merkezine, teleferiğe, hayran kalıyor. Vatandaşımızın gönlünde taht kuran Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a verdiği hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku