Siyaset:
banner175
Anayasa görüşmelerinde Başbakanlı mola
Ak Parti Denizli Milletvekilleri Pazartesi günü başlayan Anayasa görüşmelerine tam kadro katılıyor. Görüşmelerde başından beri bulunan Başbakan Binali Yıldırım ile Ak Parti Denizli Milletvekilleri bir araya geliyor.
 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan; oylamanın ardından Meclis Genel Kurul Salonu’nda Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldiler ve bu pozu verdiler. Milletvekili Cahit Özkan bu fotoğrafı, “Vesayet düzenini tasfiye edecek, istikrarımızı, istiklalimizi ve istikbalimizi   güçlendirecek Anayasa için oyumuzu verdik. Hayırlı olsun” mesajıyla paylaştı.
 

Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı, Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu da Başbakan Yıldırım ile verilen molada buluştu. Ramazanoğlu, bu fotoğrafı sosyal medya hesabından, “Yerli ve Milli Anayasa için aralıksız süren çalışmalarımıza Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile kısa bir mola” diyerek paylaştı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku