Siyaset:
banner175
#AyrıGayrıOlmadanEVET Türkiye'de gündem oldu
Denizli “evet” kampanyasıyla referandum öncesi sosyal medyada rekor kırmaya devam ediyor. AK Parti İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nce hazırlanan klipler Türkiye’nin gündemine oturdu.
 
Kent önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişiyle sosyal medyada fırtına estirdi. AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’in #EvetReisDenizlide etiketiyle yaptığı paylaşım, sosyal medyada tüm Türkiye genelinde ilk sıraya yerleşti.
 
Bu paylaşımın ardından gelen “Aşkım Vatandan” klibi ise Tüm Türkiye’nin gündemine oturdu. Kentin sevilen türküsü “Denizli’nin Horozları”ndan uyarlanan türkü, 1 milyon 10 bin’in üzerine çıkan izlenme sayısıyla rekor kırdı. Denizli’lilerin hep bir ağızdan söylediği Aşkım Vatandan, Twitter’da da en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı.
 
Pek çok televizyon kanalının da haber bültenlerinde “büyük başarı” olarak sözünü ettiği klip, büyük beğeni topladı. Klibi Twitter’de paylaşanlar arasında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de yer aldı.
 
Denizli, bu klibin ardından ise “ayrı gayrı olmadan evet” dedi. “Sen” isimli duygusal klip, 16 Nisan öncesi tüm Türkiye’yi evet’de birleşmeye çağıran temasıyla, yeni bir rekora imza attı. İlk olarak Facebook üzerinden paylaşılan klip, 36 saat gibi kısa bir sürede 152 bin kişiye ulaşmayı başardı.
 
Twitter’da da #AyrıGayrıOlmadanEVET etiketiyle yapılan paylaşım, Türkiye genelinde 8’nci sıraya yerleşti. Denizli referanduma kısa bir süre kala şimdi de, AK Parti Denizli İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin yapacağı yeni klibi heyecanla bekliyor.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku