Siyaset:
banner175
Bahtiyar, üçüncü yerel seçimini de kaybetti
Ümit Bahtiyar 20 yıl önceki yerel seçimlerde Ali Aygören’in başkan olduğu seçimlerde belediye meclisi üyesi olarak Doğru Yol Partisi ile siyasete başladı. Aygören döneminde belediye başkan yardımcılığına kadar yükselen Bahtiyar, 2009 yılında MHP’nin Denizli Belediye Başkanı Adayı olarak Nihat Zeybekci ile yarıştı.  
 
Zeybekci’nin başkanlığı Osman Zolan’a bırakıp milletvekili olduğu seçimlerde Ümit Bahtiyar da MHP’den yine sahneye çıktı ancak partisi bir milletvekili çıkarınca; 3’ncü sıradaki Bahtiyar yine bahtiyar olamadı.
 
2014 seçimlerinde Denizli, büyükşehir olduğunda Bahtiyar bu kez Pamukkale için yola çıkıp aday oldu. Bir önceki seçimde yüzde 21 oy alabilen Bahtiyar, Pamukkale’de kendi rekorunu kırdı ve yüzde 31 oy aldı. Ancak Ak Parti adayı Hüseyin Gürlesin’e karşı yine de kaybetti.
 
Ve 2019 seçimleri. Bu kez ardına CHP’nin de desteğini alan Bahtiyar ikinci kez parti değiştirip bu kez İyi Parti’den ittifak adayı oldu. İttifakın gücüyle yüzde 43,86 oy alan Bahtiyar, kendi rekorunu egale etse de güçlü rakibi Osman Zolan’dan 43 bine yakın oy fark yemekten kurtulamadı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku