Siyaset:
banner175
Başkan Osman Zolan'dan AK Parti kuruluş yıldönümü mesajı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti'nin 19. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, 14 Ağustos 2001 tarihinin, Türk siyasi ve demokrasi tarihinin mihenk taşlarından biri olduğunu söyledi.  AK Parti’nin sadece Türkiye açısından değil dünya üzerinde de pek çok siyasi harekete örnek nitelikte eser ve siyasi birikim kazandırdığına dikkat çeken Başkan Osman Zolan, "14 Ağustos 2001’de Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ‘kimsesizlerin kimsesi’ şiarıyla yola çıkan partimiz, her seçimde başarılarını katlayarak artırmıştır. Bu kutlu yolculukta, nice hizmet ve yenilikle Türkiye’ye çağ atlatan partimizin 19. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun" ifadelerini kullandı.
 
Umudun ve başarının adresi: AK Parti
 
Türkiye’de ezber bozan, milletin egemenliği üzerinde vesayetleri ortadan kaldıran AK Parti’nin hayata geçirdiği yatırımlar, yenilik ve benzersiz icraatlar ile hizmet destanları ile özdeşleştiğine dikkati çeken Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışı ile bu yüce milletin gönlüne girip, teveccühüne mazhar olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile tüm yol arkadaşlarına şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum." Umudun ve başarının adresinin AK Parti olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, " Ülkemizin ve milletimizi yarınlara daha güçlü ve güvenli bir şekilde taşıyan AK Parti; umudun ve başarının adı olmuş, Türkiye’yi dünyada çok daha önemli ve stratejik bir ülke konumuna getirmiştir" şeklinde açıkladı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku