Siyaset:
banner175
Başkan Zolan, aday oldu, nefes bile almadan çalışmaya başladı
Geçtiğimiz Cumartesi günü Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıyla tekrar aday olduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, adaylık sürecine ilişkin parti binasında basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök’ün yanı sıra ilçe belediye başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Başkan Zolan ‘ın adaylığına ilişkin ilk konuşmayı İl Başkanı Necip Filiz yaptı. Filiz, Denizli ‘nin bugünlere gelmesinde büyük emeği olan Başkan Zolan ile tekrar yürümenin mutluluk verici olduğunu söyledi. İcraatlarıyla Denizli’nin dünya kenti haline geldiğini de belirten Filiz, bundan sonraki süreçte de Denizli için mücadele edeceklerinin altını çizdi.

“O’nunla gece-gündüz çalıştık”
Ardından söz alan AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ise, “Denizli’de, 2004 yılından bu yana hizmet destanları yazılmaktadır. Bu destan Bakanımız Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığıyla başlamış, Osman Zolan başkanımızla devam etmiştir. Osman Zolan başkanımla ve Nihat Zeybekci bakanımla mesai yapmış biri olarak onların gece-gündüz nasıl çalıştıklarını yakından bilmekteyim. Kendisi Denizli için gecesini gündüzüne katmış Denizli sevdası olmuştur. Bundan sonraki süreçte de canla başla çalışarak hizmet destanları yazmaya devam edeceğine inanıyorum” dedi.

“Çalışmaya partimizden başladık”
Son olarak söz alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Denizlimize hizmet etmeye 2004 yılında Bakanımız Nihat Zeybekci ile yola çıkarak başladık. Önce Rabbimin izni sonra büyüklerimizin isteği ve milletimizin teveccühü ile bugünlere geldik. 4 ay sonra yeniden seçim var. Bu süreçte de Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yine bu göreve layık görüldük. Milletimizin de uygun görmesiyle göreve yeniden talip olduk. Rabbimin izni ve milletimizin teveccühü ile yeniden hizmet edeceğimize inancım sonsuz. Çünkü halkımız çalışanı başının tacı eder. Biz de onlara gereken hizmeti veriyoruz. Bugün Denizlimiz dünya kenti olmuştur. Daha da iyi konumlara hep beraber getireceğiz. Bugüne kadar Denizli’mizde büyük önemli projeler imza attık. Bundan sonra da atmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın bu göreve bizi tekrar layık görmesiyle hemen çalışmalarımızı başladık. “Bismillah” diyerek bu çalışmamızı partimizden başlatmak istedik.Bu süreç Denizlimize, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Durmak yok hizmet etmeye devam “ dedi.

Konuşmaların ardından basın mensuplarının sorularına geçildi. Bu bölümde yerel ittifaktan, ilçe belediye başkanlarının ne zaman belirleneceği soruları sorulurken, soruların yanıtlarının genel merkezce önümüzdeki günlerde cevap bulacağı açıklandı. Haber: Murat Demirbilek
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku