Siyaset:
banner175
Başkan Zolan mahalle mahalle ‘evet'i anlatıyor
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, referandum çalışmaları kapsamında ilçe ilçe ziyaret ederek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatıyor. Yaklaşık 10 gün içinde Bekilli ilçesinin Bükrüce, Gömce, Sırıklı, Poyrazlı, Kutlubey, Yeşiloba ve Üçkuyu Mahallesinde vatandaşlarla buluşan Başkan Zolan, Çal ilçesinde ise üreticiler, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Acıpayam’da ise Alcı, Gölcük, Kelekçi, Yumrutaş, Ucarı ve Yeşilyuva’yı ziyaret eden Başkan Zolan, Bozkurt’un Yenibağlar, Çambaşı, Cumalı ve İnceler Mahallesi’nde; Çardak’ın ise Söğüt, Beylerli, Çaltı ve Gölcüklü Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu.

 
Türkiye’nin neden ‘evet’ demesi gerektiğini anlattı
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesinin Çameli ilçesine kazandırdığı 25,6 milyon TL’lik yatırımın toplu açılışı ve temel atma törenine katılan Başkan Zolan, Beyağaç’ta da vatandaşlarla bir araya geldi. Buldan’da ise Yenice, Oğuz, Doğan, Alacaoğlu, Çamköy, Türlübey, Karaköy, Boğazçiftlik, Sarımahmutlu, Kaşıkçı, Kurudere ve Alandız’ı ziyaret eden Başkan Zolan, Sarayköy’de de Beylerbeyi, Sığma, Cumhuriyet, Köprübaşı ve Aşağı Mahallede; Kale’de de Gölbaşı, Gülbağlıklar, Çamlarca, Karaköy ve Narlı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşarak, referandumda Türkiye’nin neden ‘evet’ demesi gerektiğini anlattı.
 

Mesele parti meselesi değildir
 
16 Nisan’da gerçekleşecek anayasa değişiklik referandumunun millet için, ülke için çok önemli olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bir parti meselesi değil, memleket meselesidir. Ortada bir memleket ve gelecek meselesi var, hepimiz bu memleketteyiz. O yüzden kararımızı hassas bir şekilde düşünerek vermeliyiz. A partisi, B partisi demeden ülkemizin istikrarı için, daha güçlü bir gelecek için 16 Nisan’da ‘Evet’ diyeceğiz.”
 

Daha güçlü Türkiye için

 
Anayasa değişiklik maddelerini tek tek  anlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Anayasa değişikliği Türkiye’yi istikrara götürecektir. Ekonomik anlamda, bizleri, gençlerimizi ve çocuklarımızı daha ileriye götürecek. Ülkemiz dünya karşısında daha da güçlü olacak” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku