Siyaset:
banner175
Başkan Zolan'dan AK Parti kuruluş yıldönümü mesajı
AK Parti'nin 16'ıncı kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 14 Ağustos 2001 tarihinin, Türk siyasi ve demokrasi tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi. İlklerin partisi olan AK Parti'nin lideri Recep Tayyip Erdoğan ile bütün olan bir teşkilat olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, partisinin 16. kuruluş yıldönümünü kutladı. Cumhurbaşkanı ve Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan AK Parti'nin 14 Ağustos 2001'de kutlu bir yürüyüş ile Türk siyasi tarihindeki yolculuğuna başladığını kaydeden Başkan Zolan, "Partimizin kurulması ile birlikte sadece Türk siyaset tarihinde değil dünyada söz sahibi, mağdur ve mazlumların sesi olarak bilinen bir hareket doğmuştur. Bu hareketin mimarı da kurucumuz, liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.
 
AK Parti ile Türkiye'nin sağlıkta, eğitimde, ekonomide, sanayide, tarımda ve turizmde büyük hamleler kaydettiğini, yapılan reformlarla her kesimin kucaklandığını vurgulayan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yeni Türkiye'nin 2023 vizyonu ilk günkü heyecan ile devam ediyor. Türk siyasi tarihinde daha önce olduğu gibi önüne birçok engel konulan, yok edilmek için her türlü senaryolar düzenlenen partimiz milletimizin desteği ile her zaman ayakta kalmayı başarmıştır."
 
Başkan Zolan, “14 Ağustos 2001'de çıktığı kutlu yolculukla Türkiye'nin kaderini değiştiren Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ile tüm yol arkadaşlarına şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyor, partimizin 16’ıncı kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku