Siyaset:
banner175
Başkan Zolan'dan Çapar'la ilgili sert açıklama
Denizli siyasetine uzun süredir hizmet eden Bekir Çapar’ın CHP Denizli İl Başkanından izinsiz televizyona çıkarak demeç verdiği iddiasıyla disiplin kuruluna sevk edilmesinin trajikomik bir durum olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Her fırsatta demokrasi ve özgürlükten bahseden CHP Denizli İl Başkanı tarafından yapılan bu hareket, demokrasi ve ifade özgürlüğünden ne anladığının en güzel örneğidir. Uzun yıllardan bu yana tanıdığım, partisine uzun yıllardan bu yana hizmet eden, partisinin ilkelerini tamamen benimsemiş, söz konusu memleketine hizmet etmek olduğunda olaylara objektif olarak bakabilen ve aynı zamanda meslektaşım olan Bekir Çapar, CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar’dan çok daha fazla CHP’lidir” dedi.
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin millete hizmet etmek gayesiyle hareket edip, siyaset üstü bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi, yaptığı dev yatırımlarla milletimizin birçok derdine derman oldu, olmaya da devam ediyor. Bu yatırımlarımız da CHP’ye gönül vermiş vatandaşlarımız da dahil olmak üzere farklı siyasi görüşlere sahip yüzbinlerce insan tarafından büyük takdir görüyor. Bu yatırımlarla övülmesi ve gururlanılması kadar doğal bir şey yoktur” diyerek Çapar’ın kendisini ve Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini övdüğü gerekçesiyle disiplin kuruluna sevk edilmesini kınadı.
 
Kendisini demokratik ve özgürlükçü olarak tanımlayan CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar’ın Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerinin tutumuna karışmasının ve baskıcı politikalarının kabul edilemez olduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin öncelikli görevi bu şehre ve bu millete hizmet etmek, doğru hizmetlerin arkasında durup yanlışları eleştirmektir. Meclis üyelerimizin vatandaşların huzur ve refahını sağlayan hizmetleri övmesi kadar doğal bir şey yoktur. Partisinin il başkanlığını yapmaya çalışan Teoman Sancar’ı demokrasi ve fikir özgürlüğün ne demek olduğunu ve millete hizmet etmenin partisi olmadığını öğrenmeye davet ediyorum’’ dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku