Siyaset:
banner175
Bekir Çapar CHP'den ihraç edildi
Cumhuriyet Halk Partisi’nde Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Bekir Çapar, İl Disiplin Kurulu kararıyla partisinden ihraç edildi. Bekilli İlçe Teşkilatının yönetime başvurusu üzerine Çapar, Parti ilke ve grup kararlarına uymadığı savıyla disiplin kuruluna sevk edilmişti.
 
Çapar, Pamukkalehaber.com’a yaptığı açıklamada, “Benim gönlümdeki CHP ve gönlümdeki Mustafa Kemal ilkelerine, devrimlerine olan bağlılığımı kimse sorgulayamaz, koparamaz. Takdir ne kadar Disiplin Kurulu’nun ise de, yeterli bilgi, tecrübe ve muhakeme yeteneğini kullanmak yerine, taraflı, ‘küçük olsun benim olsun’ anlayışın takipçisi olan kurul üyelerinden farklı karar beklemiyordu.Benim bilgim tecrübem  ve CHP’ye  bağımlılığım, organik bağımı koparan ve koparmaya karar veren üyelerin kimlikleri kamunun tekdirinedir” dedi.
 
Çapar'ın ihracıyla CHP'nin Büyükşehir Belediye Meclisi'ndeki üye sayısı 17'ye düştü.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku