Siyaset:
banner175
Bilal Uçar'a önemli görev
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam çok kritik bir görevlendirme yaptı. Denizli eski Milletvekili Bilal Uçar yaklaşan yerel seçimler öncesinde Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
 
Dnizlihaber.com’dan Selami Aydın’ın haberine göre; Siyasette önce Denizli il başkanlığı ardından Denizli milletvekilliği görevi üstlenen Uçar, Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunmuştu. Son olarak Adalet Bakan Yardımcılığı görevi üstlenen Uçar dün akşam ani bir kararla Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine yeniden atandı.
 
Bu atama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat yapıldı. Daha önce külliyede görev alacağı konuşulan Uçar’ın, partide yerel seçimlere büyük önem verilmesi ve daha önce bu görevde bulunması dolayısıyla seçildiği, tecrübesinden faydalanılmak üzere bizat Cumhurbaşkanı tarafından isminin yazıldığı öğrenildi. Uçar’ın 2014 yılındaki görevi süresinde Denizli’deki 20 belediyenin 16’sı Ak Parti tarafından kazanılmıştı. Partide ortak görüş Uçar’ın bu görevde etkili olacağı ve önemli katkılar sunacağı yönünde.
 
Denizlihaber.com’a açıklamalarda bulunan Uçar, “Daha önce de bu görevde bulunmuştum. Görevlendirme sonrası çalışmalara başladık. Yerel seçimlerden en iyi sonucu alabilmek için elimden geleni yapacağım” dedi.
 
Uçar sosyal medya hesabından yeni görevini takipçileri ile paylaşırken, ilk toplantıya dair iki de fotoğraf paylaşarak altına; “Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak yeni görevimize başladık. Tensipleriyle görevlendirmemizi yapan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki Bey’e şükranlarımı sunuyorum. Rabbim mahcup etmesin” görüşünü phaylaştı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku