Siyaset:
banner175
Bu ‘evet' klibi tüm Türkiye'nin dilinde
‘Asmam Çardaktan’ türküsünün sözleri değiştirilerek “Aşkım Vatandan” adıyla yeniden okundu ve türküye her kesimden Denizli halkının rol aldığı bir de klip çekildi. Klipte berberinden lokumcusuna, araba tamircisinden kebapçısına, ayakkabı boyacısından fırıncısına Denizli esnafı gönüllü olarak rol aldı. Denizli gençliğinin de “evet” diye haykırdığı klipte profesyonel hiçbir oyuncu yer almadı.
Klipte Denizli’nin simgeleri Laodikya ve Horoz heykeli de kullanıldı.
 
Klip, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye 25. ziyareti öncesinde alanda izletildi. Türküye, meydanı dolduran on binlerce Denizlili hep birlikte coşku ile eşlik etti.
 
“Evet” kararını türkü ile açıklayan Denizli, türkünün klibi ile de sosyal paylaşım sitelerinde izlenme rekoru kırdı. Denizli sınırını aşarak kitlelere ulaşan “AŞKIM VATANDAN” türküsü dillere dolandı.
 
Türkünün “evet” versiyonu, ulusal televizyonlar ve internet sitelerinde de yayınlandı ve Tüm Türkiye’nin beğenisini kazandı.
 
AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, tüm Denizli teşkilatı adına “AŞKIM VATANDAN” türküsüne gösterilen bu yoğun ilgiye teşekkür etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku