Siyaset:
banner175
CHP 94'ncü yaşını kutluyor
CHP Denizli il Başkanı Teoman Sancar, çelenk koyma töreni sonrasında yaptığı açıklamasa, "Bugün 94. Kuruluş Yıldönümünü kutladığımız Şanlı Cumhuriyet Halk Partimizin Kurucu ilk Genel Başkanı Atatürk’ü ve O günden bu yana partimizin Genel Başkanlığını yapmış ve kendilerini Memleketine adamış tüm Liderlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz" dedi.
 
Açıklamasını sürdüren Sancar, "Bundan 94 yıl önce diktatörlük yerine Cumhuriyet diyen, baskı ve şiddetle tek adam yönetimi yerine özgürlüğü seçen, bağnazlığın ve irticanın yerine çağdaş ve uygar yönetim şeklini benimseyen Ülkesindeki her ferdin özgür bir Birey olması için cansiperane mücadele eden Cumhuriyet Halk Partisinin, değil bir il Başkanı olmak sade bir ferdi ve neferi olmaktan onurluyum, gururluyum. Cumhuriyet Halk Partisi toplumun birlik ve beraberliğinin, uzlaşma ve dayanışmanın, hoşgörü ve barışın, eşitlik ve özgürlüğün aynasıdır. Ben odaklı değil biz odaklı Devrimci bir yürüyüştür. Cumhuriyet Halk Partisinin en önemli özelliği kurulduğu günden bugüne ülkesinin geleceğini , huzurunu ve güvenliğini bulunduğu her konumda kendisine ilke edinmesidir. Partimiz ülkemiz için çok önemli bir umut ve gelecektir.
 
 Türkiye Cumhuriyetinin kurulduğu günden bu yana gerek iktidarında gerekse muhalefetinde iken Ülkesinin çağdaş ve muasır bir medeniyet olması için fedakarca mücadele eden bu günlere gelinceye kadar 23 Nisanlarında 19 Mayıslarında 30 Ağustoslarında ve 29 Ekimlerinde Kurtuluş ve Özgürlük Destanları yazarak sadece Ülkesinde değil tüm dünyada hayranlıkla anılan ve saygı duyulan, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün Genel Başkanlığını yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi bir güneş gibi ülkesini vatanını ve vatandaşlarını geleceğe doğru aydınlatmıştır. Çünkü ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün de ‘Türkiye şeyhler tarikatlar ve cemaatler ülkesi olmayacaktır.’ Sözünden yola çıkarak uygar bir Türkiye’nin temeli Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluşundan başlamıştır.
 
 
Bugün 2017 yılında, dünya ülkelerinin ilim bilim ve teknolojide birbiri ile yarıştığı dönemde maalesef Türkiyemiz karanlık ve karamsar bir tablo ile karşı karşıyadır. Bir yanda ırkçı terör örgütleri diğer yanda cemaatçi terör örgütleri ile mücadele etmekte, acılar yaşamakta şehitler vermektedir. Dileğimiz ve emelimiz Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün YURTTTA BARIŞ DÜNYADA BARIŞ anlayışının ülkemizde temin edilmesidir. Bu arada bundan bir asır önce iç ve dış barışın önemine değinen, Atatürk’ü Milli Eğitim müfredatından çıkarmaya ve onun bu ülkeye bıraktığı eserlerini unutturmaya çalışanları üzülerek görmekteyiz. Unutmayın ki oturduğunuz makamları size sağlayan ,özgür Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’tür. Çünkü Cumhuriyet yönetiminin ana teması Demokrasi ve Özgürlüktür. İşte bu güçlü donanımlarla oluşan Türkiye de Vatandaşlarca seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında Milletvekili Bakan, Başbakan ve daha üst makamlara gelebildiniz. Şunu herkes iyi bilsin ki; Siz ulu Önderimizi Müfredatlardan ders kitaplarınızdan kaldırmaya çalışırsanız çalışın, Türk Milletinin ne kalbinden ne beyninden ne demek e yüreğinden Ulu Önderimizi asla silemezsiniz ve asla silemeyeceksiniz. Bu duygu ve düşüncelerle geçmişinden bu yana ülkesini uygar, çağdaş ve demokratik bir ülke olması için cefakarca, vefakarca ve fedakarca mücadelesini sürdüren şanlı Cumhuriyet Halk Partimizin ve yürekli Cumhuriyet Halk Partililerimizin 94. Kuruluş Yıl Dönümümünü kutluyoruz. Başta Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku