Siyaset:
banner175
CHP, Büyükşehir'i verdi ama ilçeleri vermek istemiyor
Akbaba, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte parti binasında basın toplantısı düzenledi. Akbaba, yaptığı açıklamada şunları kaydetti;
“ Ben Denizli adayımızı nasıl açıklarız diye fotoğraf karesini düşünürken, bir tarafta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu diğer tarafta Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve ortada Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayımızın olacağı bir fotoğraf düşünmüştüm. Ancak gelinen noktada bir karar alınıyor ve adayın İYİ Parti’ye bırakıldığı söyleniyor” dedi.
 
“ 3 gündür kendimi evladını kaybetmiş baba gibi hissediyorum” diyen CHP İl Başkanı Akbaba şöyle devam etti: “Benim 19 tane daha evladım var. İttifaka karşı m Denizli’yi kazanacağız, Denizli pazarlık edilmeyecek dediler ancak Denizli İYİ Parti’ye bırakıldı. Denizli üzerinden alınan karara karşıyız. Siyasette duygusallık olmaz etmeyeceğim. Ancak sinir uçlarımız var. Bir kere daha bam telimize dokunulursa Denizli’de ittifak biter. Bir evladımızı daha feda etmek istemiyoruz.”
 
Toplantıda, 19 ilçeden 4’ünde aday aday başvurusu olmadığını, 15 ilçeden de 9’unda adayların açıklandığını, ilçelerin kırmızı çizgileri olduğunu, bir ilçeyi daha edemeyeceklerini, Pazartesi günü Ankara’ya giderek Denizli örgütünün görüşlerini genel merkez yönetimine ileteceğini ifade etti. Bu arada il yönetim kurulu üyesi Ersin Çağırgan’ın gelişmeler üzerine istifa ettiğini açıklayan Akbaba, şimdilik bu dilekçeyi işleme koymadığını dile getirdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku