Siyaset:
banner175
CHP'de kavga sonrası meclis üyesi ve eski sayman ihraç edildi
CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı tarafından geçen eylül ayında Gerzele Mahallesi'nde yapılan delege seçimlerinde yaşanan kavgada partili iki kişi yaralanmış, kavgaya karışan CHP Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Özkan Arslan ve geçen dönem CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu yönetiminde il saymanı olan Bilal Duran, ilçe başkanlığı tarafından kesin ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. Arslan ve Duran, Disiplin Kurulu'nun aldığı karar gereği süresiz olarak partiden ihraç edildi. Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Özkan Arslan'ın, Pamukkale Belediyesi'nde meclis çalışmalarına bağımsız olarak katılacağı öğrenildi. Öte yandan, CHP'den ihraç istemi ile disipline sevk edilen 3 isimden biri olan Ahmet Çağın'ın ise disiplin kararı öncesi partisinden istifa ettiği ifade edildi.
 
CHP İl Başkanı Teoman Sancar, ihraç kararının İl Disiplin Kurulu tarafından verildiğini ve saygı duyulması gerektiğini belirterek, "Gerzele Mahallesi'nde yaşanan delege seçimlerindeki kavga sonrası, Merkezefendi İlçesi'nden gelen talep doğrultusunda, disiplin kurulunun verdiği karardır. Karara saygı duymak gerekir" dedi.
 
Meclis Üyesi Özkan Aslan, ihraç edilmesinin ardından tepkisini Facebook hesabından, "Sabrımı sınamayın. Yine de sevgiler" yazarak gösterdi. DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku