Siyaset:
banner175
CHP Merkezefendi'de büyük çatlak: Başkan Doğan'ın ekibine neşter
Merkezefendi Belediyesi’nde encümen seçimleri Cumhur ittifakına kaptırılmıştı. Bu gelişmenin ardından CHP’de hareketlilik başladı. 11 üyesi bulunan CHP’nin adayının sadece 5 oy alması parti içinde derin bir çatlağın gün yüzüne çıkmasına neden oldu.

Merkezefendi CHP’de süren hareketlilik istifaları beraberinde getirdi. Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın seçimden bu yana ekibinde yer alan, seçimden sonra da belediye başkan yardımcılığı görevine getirilen meclis üyesi Necdet Yılmaz, başkan yardımcılığı görevinden istifa etti.

İstifanın dün akşamMerkezefendi CHP’deki toplantıdan sonra geldiği belirtilirken, henüz teyit edilemedi.

Toplantıda meclis üyeleri ve Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın  görüşlerinin alındığı belirtilirken aynı toplantıda yine meclis üyesi olan ve Merkezefendi Kadın Kooperatifi’nde yönetici olan Aynur Tunç’un da istifa ettiği belirtildi.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku