Siyaset:
banner175
CHP'liler arasındaki Üçgen Çarşısı polemiği büyüyor
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı Olağan Toplantısının 2. birleşimi yapıldı. Toplantıda son günlerde kent gündemine damga vuran Üçgen Çarşısı yönetiminin CHP İl Başkanı Teoman Sancar'ın sarf ettiği "Bırakın Osman Zolan'la Çapar çatışsın" konusu ile ilgili yaptığı basın açıklaması konuşuldu. Geçtiğimiz günlerde meclisteki Üçgen Çarşısı ile ilgili yaşananların basında ve dolayısıyla kent gündeminde yer aldığını anlatan Meclisin Bağımsız Üyesi Bekir Çapar söz alarak, "Bugün Sayın CHP İl Başkanı Teoman Sancar Beyefendi basın toplantısı yapmış ve adımdan zikrederek konuyla ilgili açıklamalarda bulunmuştur. Sayın İl Başkanının söylemleri doğrudur. Ben CHP'den 2 yıl süreyle ihraç edildim. Benim CHP'li olmam tartışmasızdır, yüreğimde yazılı altı oku kimsenin silmesi mümkün değildir. Ancak yapılan basın açıklaması Üçgen Çarşısı yöneticileri tarafından yapılan bir açıklama olup, sahiplerini bağlar" dedi.
 
Telefonun açık kalıp Üçgen Çarşısı yöneticilerinin olaya şahit olmasının detaylarını anlatan Çapar, Üçgen Çarşısı ile ilgili önerge hazırlarken CHP'li arkadaşlarından destek istemek için telefonla yaptığı görüşmeden bahsetti. Çapar, şunları söyledi: "Ancak ne yapalım ki telefon açık kaldı. Ve bu telefonda yüzüme söylenenlerle gıyabımda söylenen sözler arasında farklı sözler sarf edildi. Kötü söz sahibine aittir. Bu sözleri o an yanımda olan Üçgen Çarşısı yöneticileri de duydu. Bırakın Osman Zolan'la Çapar çatışsın. Daha başka kelime var. Ben onu bu kürsüdeki üsluba sığdıramıyorum. Bunu Türkçe sözlükte arayıp baktığımda karşılığını buradan söylemekte doğru değil. Allahın sopası yok ki, yani duyuruyor işte. Ben ayağıma takılanla değil kafama takılanla meşgulüm. Kötü söz elbette sahibini bağlıyor."
 
Üçgen Çarşısı yöneticileri geçtiğimiz gün Çapar'ın yaptığı telefon konuşmasına şahit olduklarını ve konuşmanın ardından telefonun açık kaldığını belirterek, CHP İl Başkanı Teoman Sancar'ın "Bırakın Osman Zolan'la Çapar çatışsın" söylemlerini duyduklarını belirtmiş ve Sancar'a tepkilerini belirten bir basın açıklaması yayımlamışlardı.
 
Basın toplantısı düzenleyen CHP İl Başkanı Sancar, sözleri söylediğini kabul ederek, “Çapar bizim meclis üyemiz değil, Zolan’la çatışacaklarsa çatışsınlar dedim. Üçgen Çarşısı, esnafımızı, Denizlimizi ve bizleri ilgilendirmektedir” demişti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku